читайте внимательно посты. я уже писал, что в Украине мне понравилось, что в целом люди более вежливы, чем в России.
Це воно, канєшна, дуже ввічливо ввалитись на український форум, просвітити всіх форумлян про відсталість української мови і України. А потім, принагідно, ще повчити етікету форумлян.
Так же, как вы отвечаете односложными предложениями на каждый мой пост. Когда я говорил, что ваш язык отсталый или говорил так про вашу страну?
Ви бажаете щоб я знущався з Вас більш ізощренно? досить і того, що маете. мені поколупатись у власних ПП?
та не ведіться ви на цей дитсадок лишіть цю гілку на відкуп SFO - це його іменна гілка як чиститимуть смітники - так все пачкою і викинуть == а чоловікові - навпаки приємно буде - "весь львовский форум переспорил, и как дваждьі два им "расчесал"...."
Просто предъявить нечего? Вашу страну и язык я никогда не оскорблял, я уважаю Украину и мне нравится эта страна. А тут вы уже столько раз оскорбляли Россию (не просто приводили какие-то факты, и это было, но именно оскорбляли). Здесь я пишу о вопросе русского языка на Украине.
звичайно нечего... я ж постирав все) якщо Ви поважаете Україну - то я наступний папа Римський все то лише слова. а лицемірства Вам не займати
Тема звучить - "Я не понимаю украинского языка" Та й не розумійте собі, це ваша проблема чи недолік. Зате я розумію вашу мову і це моя перевага, тому що на російськомовних форумах(технічних) на яких переважно сиджу не відчуваю дискомфорту і ворожості. А ви тут прийшли і палкою махаєте. Будете писати російською - вас зрозуміють всі тут. А пояснювати, вчити і створювати з цього проблеми не варто. Та й не варто взагалі це обсмоктувати.
Ну, взагалі я полюбляю капустняк (щи по-русски) ...з реберцями...сметаною. Але яке це відношення має до мови і матюків? Хіба що в рифмуванні. З капусняком полоскання ніякого органу не рифмується. "С "щами"....рифмуйте сами..." А то знову буде: "Караул! Гнобят!..." Вибачте! "Трьохетажні" заборонені правилами...та й виховання не дозволяє...
Повторяю, я никогда здесь не оскорблял ни Украину, ни ваш язык, ни ваш народ. Напротив, меня несколько раз назвали "москалем", несколько десятков раз сказали, что моя страна - это мат, водка и балалайка. А знаете почему у вас складывается впечатление, что я не уважаю Украину? У вас у всех, кто мне оппонирует? Я просто высказываю свою точку зрения, что русский язык может быть вторым государственным языком Украины. Уже это вы считаете оскорблением. И все мои посты большинство из вас (кроме Веды, Рыбки и ещё нескольких участников) - просто осмеиваются, без предъявления каких-либо аргументов. Ещё раз повторю - я ни разу здесь не оскорблял Украину, её язык и народ. Просто для какой-то его части, видимо, любое высказывание какого-нибудь мнения о статусе государственного языка уже является оскорблением. Максим, я понимаю и уважаю ваш язык. А тему эту назначил ваш модератор, который захотел меня просто этим оскорбить и все. Вот такая вот у вас свобода слова. ++ - оскорбил названием темы.
і Ви образились... аж на 35 сторінок? PS якщо з Вас тут знущаються всі, Ваші дописи висміюються, а Ви всеодно вперто приходите...Ви не мазохіст?
Перепрошую, що обірвав цей сеанс садо-мазохізму. Тут в темі стільки разів пропонувалося "ігнорувати" клоунаду. Знаєте, у мене в будинку живе хлопець-даун. Місцева малеча полюбляє з ним бавитися у кидання камінням. Декілька разів припиняв особисто ті забави. Припинив і тут. 3 доби СФО відпочине, а форумляни пригадають, що вони - форумляни Львівського Форуму. Смачної усім кави, і ЦІКАВИХ дискусій! ЗІ: цю тему ТАК названо, і сформовано цю "резервацію", бо одразу було видно, у що вона перетворить спілкування на ЛФ. Вам оно треба? 700 дописів ніачьом. Мені прикро.