Тоді м'язи язика тренувати тре', намагатися більше ним рухати. При регулярних тренуваннях володіння обов'язково прийде, язик стане слухняним )
Ви свої таким чином добували? Тоді я спокійний, балуйтеся на здоров"я! ))))))) И не говори, сам смеялся! ЗІ Левандівко, пробачте плиз, знов забув об"єднати!
Я розумію російську мову. І не бачу проблем у побутовому чи усному бізнесовому спілкуванні що однією, що обома перехресно. Але документ, на якому має бути печатка та гриф організації, повинен бути написаний державною. Колегам з деяких областей багато разів відписував, що отримую зарплату зовсім не за переклади. Маєте проблеми - шукайте під боком вчительку хоча би для складання документів.
Так це ж добре, коли вороги не знають твоєї мови. А добре що ми знаємо ворожу. Краще буде диверсії організовувати.
"Смело мы в бой пойдем..."? Не навоювалися? Як Вас розуміти, готові до окупації? Чи готові в "Маскву" їхати, підривати чогось? Звичайно краще буде і ото робити що Ви написали, і потім у ФСБ каятися, і зону "топтати"! ((((((( А ось чи потрібно?
Перехід на особистості на форумі означає слабкість вашлї позиції і відсутність аргументації. З цього моменту ви в мене в ігнорі. Пи. Си. Я в захваті від того, як тут різні особи намагаються показати бідність і недорозвиненість української мови. Платять хоч добре? Камасутри наніч перечитались????
На жаль, не побачите відповіді, навіщо ж тоді запитувати, чи то риторичне питання? Ви оте питання про платят формулюйте іншим чином: "Платять добре, так чи ні?" А взагалі то я теж в "захваті", як деякі особи роблять поспішні виводи Цікаво, мій пост Вам не сподобався, хоч Він є відзеркаленням допису Педро, який Вам сподобався, чому так?
Ребятишкам хотелось под танки. Не досталось им даже по пуле, В ремеслухе живи не тужи. Ни дерзнуть, ни рискнуть, но рискнули - Из напильников сделать ножи. В.Высоцкий
Ви особисто знайомі з Борисом? Гардероб його бачили?:ireful: " Говорят за границей культура Ну а нам на нее наплевать... Вот у наших, у русских, культура Что ни слово то ...... ...... "
Мабуть то було таке припущення! Як і про гранати від азербайджанців Слід на людей дивитись ширше, а на питання глибше! Чи Ви теж за таким принципом:
Да не переживайте Вы так, кесарево Кесарю. Это что-то из подобного "фольклора": Сидят два бандеровца в окопе, и вдруг на них из-за бугра выезжает советский танк. И странная вонь поползла по окопу. - Мыкола, чую, что ты в..лся з переляху! - Ни! Це не з переляху - це з лютой ненависти!
Вашими ж методами відповідаю то чому не обурюєтесь? і ше якщо Ви побачили тільки дві помилки, то гріш Вам ціна)) Ну немає в мене російської розкладки на клавіатурі, немає... і не буде))) P.S. Деколи варто звертати увагу на смайлики і не переходити на особистості, чукчознавець Ви наш)))
Обожнюю гумор, сатиру, сарказм але не образи ("оскорбления" по русски). А на людей потрібно дивитись не ширше а глибше і прискіпливіше. А то інколи за "широкой душей" ховається мізерна "душёнка"...
Только от Вас узнал, что для того, что бы грамотно писать - нужна правильная раскладка клавиатуры....А я всегда считал, что хорошие знания и воспитание. Тут - кому что дано....Кто - гордится знанием многих языков, кто - не знанием...
Як страшно ! Ви так завжди когось залякуєте? Коли наші предки організовували націогально-визвольний рух, то вони не боялися навіть більше ніж усяких беззубих вовків. В нього принаймні штани хоч є...