Друг другу :eek: ? це як, якщо ви українську не розумієте, і основною перевагою двох державних мов є якраз і не бажання щось ще вчити. А взагалі не тема, а якийсь театр абсурду.
Ну, например, в Польше люди не видели этого кино. Представляете, как им не повезло? Ну вы то русский понимаете, и я рад за вас. Если хоть один понимает другого - уже плюс.
А афтарр все ніяк не допетрає... Рахувати не навчений... ТАК Ваше нерозуміння, небажання (невміння ?) думати і є лейтмотивом цієї гілки
Рыбка, у вас "Иронию судьбы" на новый год показывают? А "Служебный роман"? А фильм "Девчата" с Румянцевой вы видели? Представляете, если бы этого всего не было, вы бы были вообще другим человеком!!!
Гаркнем: "Україну з України геть!" Геть! Геть! Гав! Гав! Едуард ДРАЧ Дрочун, однако..... Прикольно. Видели, нет?
А какой КЛАССНЫЙ фильм? Ведь должен ТАКОЙ быть? Не "Белый Бим", нет? Пройдёт. И ЭТО пройдёт, надеюсь, с возрастом, конечно.
Уявляєте,існує таке явище як українська культура - цілком самодостатня,на якій виховувалось не одне покоління.Не було перерахованих вами фільмів - ну і нічого страшного.Слава Богу,маємо фільми Довженка і купи інших українських режисерів..а мультиків скільки!!! "Капітошка", "Петрик П"яточкін" та купа-купезна інших.Я виросла саме на них і цим пишаюся..Не переживайте - ми прекрасно проживемо без Росії і без її культури. А ваш "брєд седой кобили" чесно кажучи вже добряче набрид.
Рыбка, у вас "Иронию судьбы" на новый год показывают? А "Служебный роман"? А фильм "Девчата" с Румянцевой вы видели? Ещё маленькая значит Я тоже так думал раньше. А "Винни-Пуха" смотрели? А "Ежик в тумане"? А "А я иду, шагаю по Москве"? А "Весна на заречной улице"? А "Живет такой парень"? А "Республика ШКИД"? А "Золотой теленок"? А "Москва слезам не верит"? А "Любовь и голуби"? А "Вокзал для двоих"? А "Мимино"? А "Калина красная"? А "Кин-дза-дза"? А "Мужики"? А "Завтра была война"? А "А зори здесь тихие"? Может ещё такой фильм видели хороший - "Судьба человека"? Может, "Берегись Автомобиля"? - как вам? Это лишь маленький список того хорошего,что было в этом СССР И от чего вас хотят навсегда отлучить ваши друзья-галичане. Навсегда.
а як Ви до нацизму відноситесь, а, SFO? просто так само я можу накидати список з гарної сотні німецьких фільмів 30-40-х років, дійсно гарних робіт... так що скажите, варто ностальгією за тим часом страждати?
Щодо мене, то я виросла на мультиках і книжках різних країн, і читала на обох мовах дуже добре. І серед того, на чому я виросла, було й багато українського. І я цим пишаюся.
SFO, повірте це роблять не галичани,це робите Ви і такі як Жиріновський Затулін,Леонтьєв,Лужков і інші.Якщо хочете добре жити з сусідами,перш за все навчіться поважати їх,навчіться поважати їхні цінності,їхні святині,Їхню мову ,і їхні закони.Якщо Ви кожного дня,будете розказувати як нам жити,які мови у нас повинні бути державними,які в нас мають бути школи і т.д.Уявіть собі якби було все рівно навпаки.Це якби всі наші політики їхали в Росію,і виступали на площах перед велелюдними мітингами і говорили,що в Росії тоталітарна держава,що Путін тиран і що в Росії свобода слова на нулю.Як Ви думаєте,чи довго б терпіла ваша влада ці виступи.Чи дружніми б були наші відносини.Що б сказав би Путін на те щоб Ющенко обізвав би його мазуриком.чи карманником чи ще інакше. Дайте відповідь будьте добрі.