Не тяжело всегда с собой таскать целое ведро? )) Пан Левандивка правит мои сообщения? Эх, пан Левандивка, как же ты мне не нравишься!!! А что с паном Левандивкой сделаешь - он ведь модератор!!!
как г-риться: и все засмеялись... А кстати, про спасибо! я только тут, наконец, понял, что нам (-м) до вас, просветлённых, ещё очень и очень далеко!
то нічого... скоро перестанете сміятись згадайте, як було весело раніше. всім, крім Вас. важко і сумно бути шутом форума.
Ну что, пан Левандивко, за и извиняться будем? Если пан Левандивка "соблаговолит" искренне извиниться (на любом из принятых на этом форуме языках), то господин SFO перестанет его называть на "ты". А если нет - то бань меня, Левандивко, бань!
Нє! Ржати буду! Прєдсказуємість 100%-ва: (написано Нині, 00:19) ЗІ: а про "москалюгу" - 09.03.2009, 18:16 ТАК і прозвучало: Устал я греться у чужого огня, Ну где же сердце, что полюбит меня? Живу без ласки, боль свою затая...
Ну так рад, что ржешь, пан Левандивко! И нет у меня никаких обязанностей после "москалюг" и "африканцев" к тебе через "вы" обращаться!
правила Форуму (прийняті юзером при реєстрації) говорять інше... Продовження арії з Бані: Всегда быть в маске - судьба моя. ЗІ: Він не розумів української...
А ви цього всього не знали, що так шоковані? Почитайте книгу В. Білинського, де все це описано з цитатами з Соловйова, Карамзіна, Ключевського, Татіщева... До речі вами згадану статтю писали не "западенці кляті", навіть не українці, а білорус. Мабуть увесь світ проти московитів змовився
Не буду сперечатись, тільки наведу цітату з коментів: "господи, яка дешева демагогія. жоден лінгвіст не визначає належність мови до певної мовної родини тільки і виключно за словниковим складом. в англійській мові французької лексики повно -- але це не робить її романською. граматика загалом, спосіб організації часів та прийменників, займенники, числівники, відмінювання і решта отої мовної механіки -- вони дуже подібні у східно-слов"янських мов. щоб це ігнорувати, треба бути повним невігласом. чи не дуже розумним (чи порядним) науковцем." Звідси: http://community.livejournal.com/ua_mova/922890.html?thread=12378634#t12378634 Хіба білорус не може бути "повним невігласом чи не дуже розумним (чи порядним) науковцем?"
Задля справедливості мушу зазначити, що немає такої мовної групи. Є романська мовна група і германська мовна група. Романо-германська - це кафедра в університеті.
В Украине должен быть 1 государственный язык - украинский Тільки українська мова і ніяка російська. Як то кажуть не знати державну мову може тільки окупант, гість і ше хтось ,блін забув)))) В мене є друг з АРК, але він у Львові як повчився (НУЛП), то швиденько української навчився Тому я не розумію в чому тут може бути прооблема. Не знаєш рідної, державної, української мови і нехочеш знати - то вали нафіг з України. Ще харять люди, які кажуть, що нерозуміють української мови. То ж яким треба бути обмеженим і тупим, щоб таке казати при віці явно більше 20р. Я з дитинства чув російську по фільмах, TV, читав з книжок, ніколи спеціально не вчив і розумію її нормально і взагалі не розумію, що там такого вчити треба. Тому мене дивує яким треба бути тупим, щоб українську не розуміти.