"Богу" пишеться з великої літери Довідку маєте? Неправда Неправда, а неправду казати - погано. Стоячи незручно з компом працювати, Ви не помічали? По-русски - "в Украине". Або, якщо вже хочете бути послідовною - тоді вже "на Росії " У Вас хліб відбивати? Шановна пані, безпідставна агресивність завше викликають певне ставлення, а в інтернеті - зокрема.
чому? цілком нормальне звертання. а з Вами все гаразд? звідки стільки борзості? не від комплексів власних?
Бредом будет писать "На Франции".... А если писать "На России" то в самый раз! Она ведь профура, на ней все кому не лень валялись! Вот и получилась"Родина-уродина"" Это сами россияне в своих песнях так о себе!
Ок, стилістично Вам не подобається. Розумію. Пропоную компроміс - на Московщині. Семантично так навіть точніше.
А Ви чому не пишете нашою? Правильно фраза повинна будуватись наступним чином: А чого ж тоді пишете не нашою [мовою]?
А я що, вас запитував? Краще б за своєю мовою слідкувли... Чи мені пробігтися по вашим дописам? Це, до речі, правопис, якому мене вчили в совковій школі. І за який ви так турбуєтеся...
А я інколи жалію, що розумію. Краще б не розумів. Була б надія на розуміння. А так з розумінням мови надії немає.
Пані Людмило, мені кумедно слухати такі відповіді людей. Щось схоже на "Я вчив українську мову" чи "Я жила в Україні і я про Вас таке думаю" або "У мене родичка живе в Україні". А у Вас знання про ситуацію, як у BBC (баба бабці сказала) і я так думаю.