"Я не понимаю украинского языка" з SFO

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем SFO, 23 лют 2009.

?

Государственный язык в Укранине

1. В Украине должен быть 1 государственный язык - украинский

79,3%
  2. Русский может быть 2-м государственным

11,7%
  3. Русский может быть 2-м государственном, но в будущем

0 голосів
    0,0%
  4. Русский может быть признан региональным языком в отдельных регионах

9,0%
  1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Вона говорила що вона з України? Бо так як словяни вимовляють Україна анґлійською в Америці часто сприймають на слух як UK - Об’єднане Королівство.

2. Чупага

Чупага Well-Known Member

Панове і пані якщо ви слухали королеву , мабуть зрозуміли би без різниці де ви вчили мову хоч у Бомбеї або Калькуте.
    У королеви така доля що б її розуміли і в Канаді і в Автраліі. Іншим особам це не так важливо.

3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Говорила, звісно. Але це був 1998 рік, тоді Україну мало хто знав у США, судячи зі всього. А думали, що з Англії, саме за мову.

4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Тоді просто незнали акценту а все іноземне то з Англії. :mocking:
    В 1998 вже знали, не знали в 1988.

1989-90(?) я в Сіатлі був перекладачем між групою американців і анґлійців. Перші не розуміли других а другі не хотіли розуміти перших. Самі попросили щоб я перекладав хоч я анґлійську тоді знав не так аж добре. Насміявся за два тижні до сліз. :haha:
    Але що мене тоді вразило так це кількість акцентів в різних частинах Анґлії. Стандартну анґлійську вони нагадують мало. Доречі мова в Мангетені досить близька до мови Її Королівської Величності, хоч і відрізняється без сумніву але вона граматично і фонетично "правильна". Фонетика дещо інша. Але в Лондоні говорять на різних акцентах. З деякими я стикався. Дуже мало нагадують мову Ї.К.В. :pardon:

В Н.Й. Можна розділити три головних акценти. Бруклін чути за три кілометри із за "носової" вимови. Деякі особи ніколи не виїздили по за межі Брукліну. :pardon: Довгоостровних, куди входить і Квінс чути із за граматики, вимови, певних слів. Стейтен острів має свій акцент але його тяжко вловити.

Найгірше це Ню-Джерзі. Носуватий стиль як у Брукліні але ще гірша граматика + фальшивий альт який вживається для наголосу у реченнях і словах. Разом це нагадує визг стада недорізаних свиней. Тому не дивуюсь. Для цих осіб всі хто не з Ню-Джерзі є з Анґлії. Ґеоґрафії вони не вчили і назв інших країн вони не знають. :)))

• Подобається Подобається x 1
  5. Полковник

Полковник миється в бані

А может ЭТО и правильно?
    Судя по допысам некоторых софорумникам с ЗУ и из города Киева (извините, если не правильно это слово написал) они тоже "Ґеоґрафії не вчили і назв інших країн не знають"!

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Не так масово як в Ню-Джерзі. :)))

7. Patrick

Patrick Well-Known Member

А це і не дивно.Подивіться основне населення цих районів.
    В Брукліні багато євреїв.Там де 50 стріт "класичні" -пейсаті в капелюхах. На Брайтоні - "наші люді".
    В Квівсі багато вихідців з Ґаяни , Трінідаду.Вони етнічні індуси , яких англійці привезли в Півд.Америку
    В Бронксі багато латинос і чорних...також "своя" мова - ..."йо , йо вааат-с ап, мен?..."
    Нью Джерсі - італійське ...Моя племінниця яка там живе власне так і говорить.І всі її приймають за італійку там роджену.
    А взагальному ВЕСЬ Нью Йорк має неповторне протяжне "Нююю". Вам може це не чути , бо Ви привикли і там живете .Але мені коли я приїзжаю це дуже помітно.

8. Полковник

Полковник миється в бані

Действительно, ЛЬВОВСКИЙ форум!
    Это мы ещё галичанку Олю не чули!

9. Patrick

Нє нравітса , є гілка про 1ше мая там і дописуй.
    Або шось нове ножна створити ,......типу -"наш дом -Газпром"

10. Полковник

Полковник миється в бані

А мы уже на ТЫ?
    Не помню Вашего проставления.

11. terrible

terrible Well-Known Member

:) заведіть склерознік...
    а ще краще вивчайте мову...а вдруг війна? о_О як будете допитувати пленних... з Брукліна?

12. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Ну они к тому времени все должны выучить краинский,не так ли?;)

13. Patrick

Но , но . В ніякому разі. Субардинація перш за все.
    Ашібка вийшла , сорі. "ДОПИСУЙТЕ"

...або давати показанія......

Останнє редагування модератором: 3 тра 2009
  14. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Т.е. вы напрямую обвиняете США , этот оплот демократии и свободы , в наличии планов нападения на РФ?;)

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та вони мірниє люді,но іх бронєпоєзд.... Їм то є що втрачати,в разі чого....

16. SFO

SFO Well-Known Member

Степаныч, все ясно, просто нужно как-то оправдать свою ненависть к русским.
    Чтобы скрыть явный национализм, они начинают разводить толки, что "москаль" - это человек низкой культуры и т.п. Хотя просто имеют в виду здесь нас, русских.

Пусть также назовут в США чернокожего "ниггер" и потом доказывают, что имеют в виду не всех чернокожих, а только тех, кто сидит на пособии от государства и т.п.

Обычные националисты, какой с них спрос.

17. Нет, в этой трактовке - необычные. Неуважительное отношение к какой-либо нации это уже шовинизм. Скорее, "обычные нацики". И спрос с них может быть, но спрашивать не нам. Граждане Украины сами разберутся.

P.S. И не ждите, что нацики согласятся :)

18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Добродію!
    Зніс у цю гілку, оскільки ви знову, не знаючи мови, влізаєте у обговорення.

19. Они в США не назовут. Они и в Москве слово "москали" не употребляют совсем, чтобы потом никому ничего не доказывать. А в России за пределами Москвы даже и не думают об этом слове, ибо знают, что никто и доказательств спрашивать не станет, вломят за двойное оскорбление :)))... Знать что, про кого и в какой ситуации говорить называется воспитанностью! Ну а у себя дома, неуж народ расслабиться не может? :) Имеют право. Долго ждали.

Останнє редагування: 13 тра 2009
  20. SFO

SFO Well-Known Member

Добродiю!
    Я уже достаточно понимаю ваш язык, чтобы разобраться, о чем вы там писали в ветке с названием "МОСКАЛИ".
    А вообще - то, что вы переносите мои высказывания в отдельную ветку - это хорошо. Так вы, возможно, свои мечты о раздельных местах для людей разных наций (или говорящих на разных языках) воплощаете хотя бы в интернете. Даете выход энергии, получаете разрядку. В реальности этого делать, возможно, не будете. Сублимация, одним словом, штука полезная.

а де твій аватар? :)