"Я не понимаю украинского языка" з SFO

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем SFO, 23 лют 2009.

?

Государственный язык в Укранине

1. В Украине должен быть 1 государственный язык - украинский

79,3%
  2. Русский может быть 2-м государственным

11,7%
  3. Русский может быть 2-м государственном, но в будущем

0 голосів
    0,0%
  4. Русский может быть признан региональным языком в отдельных регионах

9,0%
  1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Сучасна РФ? А чому вона повинна Вам щось давати?

• Подобається Подобається x 1
  2. Bogun

Bogun Well-Known Member

Добре :). Я нічого Росії не винен, вона мені теж.

То яке її собаче діло втручатися у справи України, тобто країни, де пройшло моє дитинство і проходить юність :).

• Подобається Подобається x 5
  3. Хоча б те, що Росія постійно диктує Україні, з ким їй дружити, чи вступати в НАТО, силою вимагає, щоб ЧФ затримався на нашій території довше, ніж вказано, мало того, знімає про Україну брехливі ролики, чим настроює простих людей проти України. Цього мало?

• Подобається Подобається x 4
  4. Степаныч

Приклади втручання будуть?
    Вона не диктує і не вимагає. Вона відстоює свої інтереси.
    Які?

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 5
    • Подобається Подобається x 6
  6. Полковник

Полковник миється в бані

Это Ваша личная позиция или в институте Вас этому учат?

7. Степаныч

І де там "втручання"?

8. Bogun

Bogun Well-Known Member

Ага, у нас в університеті окремий предмет під назвою "Чого Росія пхає носа в справи незалежної України?".

Я Вас здивую, мене навчають програмування і математику. О Боже, жах, у мене предмет "Ділова українська мова" та "Історія Україна" лише півсеместру кожних. Це все Росія вина...

Останнє редагування: 26 кві 2009
    • Подобається Подобається x 7
  9. Моя особиста.

Україна чомусь не пхає носа в те, що вивчають у російських школах, як там називають кафе, кого вважають героєм і т.п. Зверніть увагу, що це серйозні передачі, не якісь там ток-шоу. Скоріше за все, вони контролюються державою, бо транслюються по державних каналах.

П.С. Глянули на назву? Уявіть собі, якби Україна зняла ролик з назвою "Росія загубила страх". ;)

10. Степаныч

Богун,
    за Вашою логікою Ви цією фразою "пхнули носа в справи незалежної Росії". Нічо?

В російських ЗМІ може бути свій погляд на СПІЛЬНУ історію? Чи це виключно право України її (СПІЛЬНУ історію) трактувати? В Росії є якісь проблеми з українцями, які там постійно проживають? І який відсоток росіян в Україні і українців в Росії?

• Подобається Подобається x 3
  11. Bogun

Bogun Well-Known Member

Та ви шо, у нас окремий предмет, Ви що не знали, він у нас викладається...

Хай російські ЗМІ спробують протрактувати, що нас тему євреїв, цікаво, що буде... Про спільну історію, скільки євреїв проживають і проживали. Вийде, ШКАНДАЛЬ.

12. Чупага

Чупага Well-Known Member

Пам'ятаю, московські жиди хотіли Україні свого презідента.Украінци поки цим не займалися (воно дорого) Зате УЗС руский літак з жидами збили. Москали тільки хотіли ,та не змогли. От і судіть хто кому більше напакостів, якщо хочеться

13. gryvul

gryvul Well-Known Member

Не розумію, до чого тут той літак! Як собі хочуть, то нехай наших жидів скільки хочеш збивають!!! Чи в літаках, чи в поїздах! І я ніц на то не скажу...

14. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

И что? Россия должна быть в ответе за названия неизвестно кем данные роликам при загрузке в сеть?

15. Я такого не казала, але це державні передачі, і зміст там занадто провокаційний.

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вибачте! Дістало... Факти втручання в ВАШ особистий сітогляд і сьогодення.... Пліз!
    14 років живу Україною... ДЕ РУКА МОСКВИ??????????????????????????????

17. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Читаючи останні дописи в темі, пригадався фільм " ЗА СІРНИКАМИ"....Все почалось з сірників а закінчилось весіллям. Так і в цій темі. Почали з мови....А закінчили.... Люди! "А де море?...":) Ви хоча б напрямок де воно знаходиться пам'ятаєте?:)

• Подобається Подобається x 2
  18. Полковник

Полковник миється в бані

Хм.
    А написано, что Вы Дуже важлива персона.
    Некрасиво как-то.
    Нет?

19. Bogun

Bogun Well-Known Member

Ха-ха, кумедні Ви. Ми маєто бути, як ірландці та позиватися до Європейських судів, лише чують з англійських каналів неправдиву інформацію про Ірландію.

Найкращий приклад, Ющенко невдало пожартував про "молдаван", а румуни вже звинуватили його у румунофобії. Наступного разу буде думати....

Я європеєць, європейські методи.

Я не "ганчірка" для іншої країни, хочете нею бути, прапор вам у руки.

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)