Може козацьку могилу шапками насиплемо-воював все-таки на чужій території? Ви правий.В Закарпатті вже декілька років продають дешевий коньяк"Закарпатський".З акцизними марками,так як треба.Продають по ціні 25 грн за пляшку.Кажуть ,що робітникам платять ним зарплату,бо нема грошей.Байка спрацьовує.Тим більше що на колір і на смак-певно натуральний.Люди п"ють давно,і нічо. Нещодавно по телеканалу Інтер проскочила інформація,що в одному з населених пунктів Закарпаття викрили підпільний цех,по виробництву коньяка.З спирту,краски і води роблять коньяк. Я ще сказав дружині:"Ось бачиш,я казав що він лівий".Я завжди не вірив в оригінальность цього напою(котрий по 25грн). І що ви думаєте?Про сюжет на ТБ забули,а коньяк як продавали,так і продають.Такщо пан Ромко правду каже,не прості люди в цьому бізнесі.
Хтось тут казав, що татарам усе одне? Ась? «Мин татарча сойлэшэм!» http://www.unian.net/rus/news/news-311986.html
Татарский требуют сделать вторым государственным языком России Не знаю зачем оно по России, но турецкие надписи в Москве уместнее английских.Пусть Азера , Узбеки и Татары читают , англичанам много чести.
Я нерозумію чому піднімается питання національної мови як другорядної це не логічно! вже пройшов той час коли казали що расєйській язик мієждународний!Це все смішно
Запуск Всемирной цифровой библиотеки назначен на 21 апреля 2009 года. Она будет работать на 7 языках: арабском, китайском, английском, французском, португальском, русском и испанском. На создание библиотеки специалистам потребовалось 4 года. В проекте участвуют национальные библиотеки Франции, Бразилии, Швеции и многих других стран. Инициатором создания проекта был директор Библиотеки Конгресса США Джеймс Биллингтон. Задача цифровой библиотеки - предоставить максимально широкий и бесплатный доступ к культурному наследию разных стран мира: от книг до музыкальных записей и архитектурных чертежей. http://webefir.com/node/20440
навіщо Ви піднімете тему своїми дописами? зараз знов накличите СФО...самі ще жаліти будете втім...певно СФО зробив свою справу...СФО може...оправітся і закуріть