В гілці оголошуєцця траур: SFO застрелився (віртуально). Яке безглузде самогубство... (с) Наливайте! Пом'янемо казачка.
100 років української літератури, українських письменників не було... Це щось новеньке. Та гнітили, гади?
Така "промисловість" в РФ теж є... Їй міліція займається та іноді в чергової частині показують. Якщо це промисловість, то проституція тоді сфера туризму.
Якби це були шараги,то ними займалась міліція...СБУ і т.д... Але,на жаль..це набагато масштабніше... На-ба-га-то...
Можу засвідчити, як експерт у цій галузі: 10 років тому мав нагоду покопирсатися з колегою - технічним перекладачем - у кількох телевізорах SONY-21 KV різної збірки. "Український" поступався "польсько-іспанському" в естетиці укладання та кріплення джгутів та "мастики", проте налаштування растру і кольорів в українського було більш "людяним" (а не "машинним"). Відеотракт було зібрано на чесному чіпсеті "Філіпс", більш адаптованому під кольоросприйняття європейської людини. "Вібротест" (підняти на 5 см над столом і впустити) обидвоє пройшли гідно - кадр навіть не стрибнув. І ще був такий же "індонезо-малайзієць", здається. Той взагалі був на азіатському чіпсеті, заточеному під NTSC (хоча продавався в Україні), налаштування за "середньо-конвеєрним" принципом (без урахування особливостей конкретних комплектуючих частин), передача кольору - "азіатська" (усе синьо-зелене), деякі внутрішні наклейки не відповідали стандарту. Тест на "підскок" спроводжувався горизонтальними смугами (типу "мікрофонного ефекту") Мій знайомий купив з моєї подачі саме українську збірку, досі не має нарікань. А я тоді ж купив "польско-іспанський" (але з діагоналлю 25 дюймів). За весь час один раз підкрутив фокусування і замінив транзистор. От і робіть висновки.
Там что?Все дальтоники????????? (Борисе?Вы оказывается к тому же еще художник???? Это же надо.....стоко оттенков в оранжевом цвете различать.... Кстати о птичках....десять лет назад...кинескопы "блек-тринитрон" в сарайчиках не делали...и "Сонька " следила за своими товарами....) Бай...
Сорри за офф, но таки львиная доля телевизоров сейчас украинской сборки, сам был удивлен. Причем это легальная сборка, поскольку ТМ вполне признаются и фирменная гарантия предоставляется
Читателю, я знаю, що сурогати алкоголю притуплюють кольоросприйняття. Але кожний - навіть не фотограф і не фотолаборант, а дівчинка-приймальниця замовлень на проявку та друк - знає, що азійські фотоплівки дають холодні відтинки, а німецькі та гамериканські - теплі. Єдине виключення з правил - Коніка-Голд (з неї можна витягнути "тепле"). Якщо доводилося друкувати знимки в "азійській" лабораторії (китайці, в'єтнамці) - стояв над душею і командував кольоробалансом. Левандівко, так чи не так ? Це вже давно відомо фотографам, поліграфістам, кіношникам і телевізіонщикам - різне сприйняття кольору представниками різних рас. P.S. Навіть поміняв стоматолога: вправна, люб"язна жіночка зі східними генами "не так" підбирала колір фотополімеру. І не розуміла, чого я хочу.