В магазинах,на ринках,в маркетах.... З лейбами:made in... ЮСА,ХІНА,ҐЕРМАНІ,ФРАНСЕ,ШПАІН і т.д. І т.п.
Дуже схоже на брехню. Вибачте, але ніяких доказів немає. Завод це не голка у стогу сіна його важко сховати.
Вибачте, але я особисто вас не знаю і які ви маєте привички теж. Тоді розкажіть звідки така інформація. Навіщо говорити якщо доказів немає?
Доказів повно. Для того,щоб зрозуміти,потрібно відслідкувати події в Украіні за останні 12 років. Одного разу Тимошенко прохопилась,що в країні гуляє кілька десятків річних б`юджетів. Але тіньових.
І що? Як вони стосуються заводів? Чому це, наприклад, не крімінальні бюджети? Слова Тимошенко про якісь б*юджети - це ще не докази.
Ну,вибачте... В мене на руках нема бухгалтерського обліку тіньових оборотів цехів по виробництву телевізорів,пральних машин і т.д. Але на кількох виробництвах я побував... Так що уявлення маю...
Так по-русски правильно говорить В, а не НА. Хотя конечно летом россияне едут В Крым, который НА Украине.....И после этого вы будете утверждать что они уважают нас как государство? Небагато. Тут ви праві. То може тоді і справа не в мові, а в недалекоглядності чиновників та "фахівцях" які не змогли зробити її конкурентною?
дайте час і все устаканеться Не буває, так щоб 100 років мову забули а за 5 років - бац і більшість літератури українською.... а фахівці завжди повязані з грошима... в державі нема грошей, просто на заміну труб, а ми про фахівців з вами......... Помните сериал Зал ожидания? Там рисовалась российская провинция. Ситуация, по словам мэра: - Труб нет, денег нет, рабочие пьют, экскаватор сгорел.
Не кажіть, якщо не знаєте. Кілька років тому була історія: "італійське" взуття робили в Броварах під Києвом і продавали в магазинах за високою ціною.
Ну не знає чоловік... Що з нього візьмеш... В мене телевізор "Samsung" складений нашими хлопцями в Рясне... Скільки замовлень я виконував в цех,де збирають пралки "Боші","Індезіти" і ін...
А у нас в Макеевке джинсы "фирменные" шили... Начали еще при СССР... Знакомый там подрабатывал. Ткань моряки привозили. Так мне пошили по размеру, т.к. ничего не могла подобрать, маленькие размеры тогда днем с огнем... Но клаcсно пошили, со всеми причитающимися этикетками, лейбали и заклепкали... И всего за 60 рублей (по блату...)
А в Козацком Херсонской области водку любую делают. Минимальная партия от одной фуры. Срок поставки до двух суток!