Я не любовница, а друг Януковича — Алёна Березовская

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем bayard, 27 тра 2011.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

[OFFTOP]Не буди фантазии, я взяток не беру (с))))[/OFFTOP]

2. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

[OFFTOP]Значит драммо не будет???:':)))[/OFFTOP]

3. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ти вирішила, як зазвичай, зайнятись перекручуванням та інсинуаціями ? Ти що, будеш заперечувати, що для тебе, як для типового представника суспільства, як ви там кажете, "рахувати чужі гроші" не є непристойною справою ? При чому гроші і твоїх колег-викладачів хабарників ?

4. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

Блик-морализатор!))) Ржу-нимагу)))))
    доктора Фрейда позвать?)))

5. Luna

[OFFTOP]Микс из фэнтези, боевика и цирка шапито[/OFFTOP]

6. Hightower

[OFFTOP]Факты, факты давай! :good::))[/OFFTOP]

7. Luna

Не истери. Ты сказал - я попросила доказательство слов. как всегда в лужу...ото самое.
    Да, считать чужие деньги - непристойно. Но если это не чужие деньги, а украденные общественные - считать их необходимо.
    Среди моих коллег взяточники долго не задерживаются. Я за этим внимательно слежу. Особенно если родители не помогают взяточникам укрывать свои похождения, Блик.

8. Милена

Милена Дуже важлива персона

Так мы что, уже не о "друзьях" ? :scratch_one-s_head:

9. ostrov_Norman

Блик ты чего к Луне прицепился? В ухо захотел?

10. Hightower

[OFFTOP]"Вечер перестает быть томным"! Дуэль? Думаю Блик не согласится[/OFFTOP]

11. ostrov_Norman

[OFFTOP]Придется убить шелабаном))[/OFFTOP]

12. Mr. Blick

Ти сама-то читаєш, які алогічні сентенції ти видаєш, у своєму прагненні говорити правильні та красиві речі. :rolleyes: Як же ти дійдеш висновку, що суспільні гроші вкрадені кимось, якщо не будеш рахувати його гроші та співставляти офііційні доходи та витрати ? А рахувати ти (ніби) не будеш, бо це непристойно. :scratch_one-s_head:
    Кого ти тут лікуєш ? Я все життя мешкав в Одесі і дуже добре знаю як співіснують дві сентенції "він вміє жити" та "рахувати чужі гроші неприлічно". :))

13. Hightower

[OFFTOP]Не надоть убивать! Грех это, вот! :sad: [/OFFTOP]

14. Mr. Blick

[OFFTOP]Дуель з Луною ? Хто кого перебазарить як на привозі ? Вибачте, я таким не займають з того часу, як піднявся на вищий ментальний рівень та став добрим. :rolleyes:[/OFFTOP]

15. Luna

Я говорю то, что думаю, Блик. И прагну только этого.
    Фу..что за жаргон? Знаешь - молодец, я тут при чем?

16. Hightower

"Знал не понаслышке"? ;))) Ты действительно не понимаешь разницы между контролем за уровнем доходов-расходов, осуществляемым правоохранительными органами да журналистами (четвертая ж ветвь власти), и бабушками на лавочке - "Ты гляди, откуда ето у Блика новенькая девятка" о_О типа! )))))))

17. Милена

Милена Дуже важлива персона

[ADMIN="Милена"]Хватит о Луне , или к теме, или закрою .[/ADMIN]

18. Luna

:rose: Пока ты не перешел на личности и не заговорил по фене, никто тут Привозом не занимался.
    На самом деле, я н е настаиваю - можно и любовниц обсудить, просто считаю это несколько пачкающим занятием.

19. Hightower

[OFFTOP]Дуэль с Норманом, с дамами дуэли устраивать - как-то того, да и шансов не будет, ввиду доброты Твоей! ;)))

Насчет ментального уровня интересно очень и круто, а откуда знаешь, шо таки поднялся???:scratch_one-s_head:;)[/OFFTOP]

20. Mr. Blick

Немає ніякої різниці. Це у вашого брата - а звідки у судді новий лексус, хабарі бере ? Які хабарі ? Ти їх бачив, бла-бла, призумпція невиновності, рішення суду, бла-бла, хопа - і суддя на лексусі чесна, поважна та порядна людина. :rolleyes:

а де твій аватар? :)