я люблю спати....

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем duncan, 3 чер 2008.

?

ви сонько?

1. так!!!

41,3%
  2. ні.

10,6%
  3. буває...

28,8%
  4. про сон я тільки мрію.........

19,2%
  1. А я не сонько. Лягаю в 10-11, встаю в 8-9.

• Подобається Подобається x 1
  2. terrible

terrible Well-Known Member

пригадався анекдот
    -скаржусь на сон...каже паціент.
    лікар-а Ви не пробували рахувати овечок?
    -та я і так їх рахую!
    лікар-і як? до котрої?
    -ну до третьої....
    -і все????
    -ну інколи до опів на четверту....:blush:

а проблеми зі сном...таки присутні. якби інтернет вимкнули-гадаю, все б нормалізувалось...

• Подобається Подобається x 6
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

угу..скоро...ше трохи...:sad:
    сіль вже розібрали...:sorry:
    Гм...
    згадалась фраза Портоса
    - Кто спит — тот обедает.
    ще трохи...

• Подобається Подобається x 4
  4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

В мене нема проблем зі сном.

Я перевихований жайвір. Ненормальний птах. Лягаю пізно, встаю швидко.

Крім того, я не люблю спати - шкода часу. 4-5 годин безперервного сну вистачає.

Спати я себе примушую - дуже відбивається на шкірі дефіцит сну, любиш ти спати, чи ні...

• Подобається Подобається x 8
  5. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

про сон я тільки мрію...вже 11 місяців і 11 днів(рівно стільки зараз мому синочку),зате перед тим я майже на 9 місяців "впадала в сплячку":)...

• Подобається Подобається x 9
  6. olya_d

olya_d Well-Known Member

а три роки мріяти? Як вам? ;)

7. Fran4eska

Fran4eska Well-Known Member

Оооо, то моя проблєма... Як тільки притулюсь до подушки, і все, танком мене не збудиш :)))жодного будильника не чую...взагалі.....і шо робити?:dntknw:

• Подобається Подобається x 7
  8. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

А я рано лягаю і рано встаю, навіть стати в 7 ранку - для мене то вже пізно... тай мала б і довше спати не дала...:)))

9. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

Не можу рано вставати (а приходиться) почуваюся розбитою, можу й носом поклювати в затишній обстановці. Мій час підйому мабуть 8-9.

І у вас також? :haha:. Ото народу лапші навішали!

• Подобається Подобається x 10
  10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А я раніше другої не лягаю, прокидаюсь о 7-й або 8 год.На вихідних можу довше поспати .
    А ми вчора купили .0,5 кг по 86 коп...йодована.

11. nastinka

nastinka відсутня

в 1-3 лягаю спатки..
    в 7-8 встаю)
    навіть в неділю не висипаюсь...
    настільки звикла до режиму..що навіть коли хора не сплю))

12. victorys

victorys позитивчик :)

Мені щоб виспатись треба 8-9 годин. Але як би пізно спати не лягла( часом буває і 6 ранку) то довше ніж до 10-11 не можу спати, організм прокидається і все. Таке враження що якийсь голос всередині каже: "вставай, вже день почався, годі марнувати його валяючись у ліжку". І я встаю, а саме головне що спати більше не хочеться :)

13. Fran4eska

Fran4eska Well-Known Member

А мій внутрішній голос зазвичай шепоче:"поспи ще трохи, поспи...здоровя важливіше. Та ні, то не будильник дзвонить..Спи..спи" :))) :)))

• Подобається Подобається x 14
  14. Summer

Summer Well-Known Member

в мене після 21.30 прокидається натхнення працювати, тому часто беру роботу додому :) -одним словом я сова, лягаю близько 12-ї ночі, встаю о 07.10 крім вихідних, :). А спати я люблю, але тільки тому що треба - то заставляю себе виштовхнути ногами з ліжка :mocking:

15. terrible

я колись, ще як спудеем був...приїхав на навчання-неділля, робити нічого. тож я ліг подрімати годнику-бо ж не виспавсь.... потім розбудив мене товариш по квартирі. я сів на ліжку, подивився як він сумку розбирає, питаю-а ти чого так рано приїхав?-він дивиться на мене-та як і завжди... -я запитую-а котра година? - Саня сміється-тим краще спитав, котре число!:)))
    я проспав близько 18,5 годин. і ще хотілось :haha:

16. victorys

victorys позитивчик :)

я перепрошую, ким? :scratch_one-s_head:
    а поспати бачу любите :good:

• Подобається Подобається x 2
  17. terrible

:) студентом...
    та люблю... тільки інтернети та... ціла купа всього заважають втілити мрію в життя:))) от якби то все прибрати - то... все одно більше 5-6 годин поспати не вийшло б, напевно... :sad:
    я неправильний жайворонок-тому що можу сидіти до пізна-якраз на ніч працелюбність прокидаеться. ранком теж можу прокидатись рано. :)
    а то був поодинокий випадок... коли натура сонька таки брала своє...

18. D.M.

D.M. Well-Known Member

Я звик вважати себе совою. Якщо треба вставати рано, мені це не дуже важко, одразу встаю за будильником. Але якщо не треба, люблю виспатися подовше. Втім, якщо випадково щось мене розбудить пізніше 8.00, то, як правило, вже не можу заснути. Вважаю себе задоволеним часом вставання, якщо встаю в межах від 10.00 до 11.30.

Ще я не вмію засинати одразу після того, як ліг. Як правило, ще принаймні кілька десятків хвилин лежу і думаю. Тільки якщо дуже серйозно не виспався, буває таке, що засинаю одразу.

• Подобається Подобається x 12
  19. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Я жайворонок. Люблю скоренько лягати і дуже рано вставати. Мені навіть будильника не потрібно, 6-та година - і я вже на ногах. А от на вихідних, я люблю поспати трішки довше. Верніше, любила, бо з маленькими дітками, мамочки забувають, що таке сон....:)

20. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

І я жайворонок, комфортно очуваюсь коли лягаю до 11 вечора і прокидаюсь до 8 ранку, правда часто дитина то корегує;),
    але волію недоспати зранку а ніж звечора.

а де твій аватар? :)