В мене нема якихось особливих проблем зі сном. Якщо завтра треба прокинутися, скажімо, о 8.00, то я просто з вечора себе настроюю: от, завтра треба вставати тоді-то. І прокидаюся без проблем. А так встаю о 7.00-8.00. А чоловік спить до 12.00! Правда, і спати лягає не раніше як о 4-тій ночі, комп"ютерний геній, блін:girl_cray:
В мене нема якихось особливих проблем зі сном.. Ну і слава Богу...бо в мене вже місяць нема спокійного сну...Засинаю ніби нормально, а потім прокидаюся година 2-3 ночі і "кукаю" до самого ранку (по квартирі ходжу, на балконі зірки рахую)...а зранку на роботу приходжу - як сонна муха...я вже різні снодійні перепробувала - нічого не допомагає...
І не допоможеЯ з власного досвіду знаю, що коли людину щось усередині мучить, болить, плачуть очі і душа, цілком можливо, що сон порушиться, і поки не "устаканиться" та проблема, на снодійні можна і не сподіватися У мене була така ситуація два роки тому, коли моя дитина налякалася собаки і почала заїкатися Я настільки переживала, що напротязі аж чотирьох місяців не могла заснути до 12.00 і прокидалася о 5.00-6.00 ранку. Хвалити Бога, Яньку таки вдалося вилікувати від заїкання, і тільки через два тижні після цієї щасливої події мій сон нормалізувався
У мене з дитинства безсоння (на новий та повний місяць), навіть слоненятки не допомагають , то коли вночі не можу заснути, сплю в день, але 3-4 години... Так щоб виспатись - 8 годин нормально, але за умови що я сама прокинусь, коли будять дуже зла встаю
Сплю по 6 часов в сутки, на выходные отсыпаюсь. Асс.- поселился в новостройке, просыпаюсь с первыми перфораторами ...
Я злісна сова Спати люблю. Але був час коли мені вистачало 4 години надобу - просто увійшла в режим і все: засинала о 2, прокидалася о 6. Тепер того нема вже Коли дуже довго сплю - більше 10-12 годин, то наступна доба вже є дуже довга заснути нормально не зможу.
В мене явний прогрес: спання,як не бралось так і не береться,зато сни почали снитись :girl_wink: ,ще й кольорові :girl_claping:
А я не люблю пам'ятати сни. Я люблю їх забувати і вставати із хорошим настроєм. От заснути тяжко. Як почнуть вірші в голову лізти, то по 2-3 нараз... І тоді доводиться вставати й записувати. Вже навчилася писати в абсолютній темряві. Може, найняти когось, аби мені наніч казку читав чи співав колискову?
я хронічно останнім часом не висипаюся..... половину часу сплю вдень, половину -- вночі.... і це переважно "швидкий сон", з купою напівсвідомих "фільмів"... ну їх в баню ці "фільми", я спати хочу.........
Пупер, дивлюсь на вашу аватарку і в сон клонить. Такі м"якенькі подушечки І я собі дала слово, що "Хауса" на ніч дивитись не буду. По-перше, тяжко закінчити дивитись, бо цікаво. А по-друге, таке починає снитися!
Ось у людей все як у людей.Коли проблеми - сон не йде.А в мене навпаки..якщо якась проблема, то мене в сон клонить.Як черепашка ховаюсь під свій "дашок"
І не кажіть Він такий. Коли тре дуж то і не знайдеш Тре колискову послухати. Пропоную досить непогану гурту Poets of Fall - Sleep називається. Колискову від гурту Воплі відоплясова краще не вмикати