я люблю спати....

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем duncan, 3 чер 2008.

?

ви сонько?

1. так!!!

41,3%
  2. ні.

10,6%
  3. буває...

28,8%
  4. про сон я тільки мрію.........

19,2%
  1. harmony

harmony Well-Known Member

Вам потрібен масажист і здоровий чоловік, тоді будете спати не чуючи задніх ніг.

• Подобається Подобається x 1
  2. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

В мене нема якихось особливих проблем зі сном. Якщо завтра треба прокинутися, скажімо, о 8.00, то я просто з вечора себе настроюю: от, завтра треба вставати тоді-то. І прокидаюся без проблем. А так встаю о 7.00-8.00. А чоловік спить до 12.00! Правда, і спати лягає не раніше як о 4-тій ночі, комп"ютерний геній, блін:girl_cray:

Останнє редагування: 12 жов 2008
    • Подобається Подобається x 4
  3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

заздрю.... :sad:

4. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

В мене нема якихось особливих проблем зі сном..

Ну і слава Богу...бо в мене вже місяць нема спокійного сну...Засинаю ніби нормально, а потім прокидаюся година 2-3 ночі і "кукаю" до самого ранку (по квартирі ходжу, на балконі зірки рахую)...а зранку на роботу приходжу - як сонна муха...я вже різні снодійні перепробувала - нічого не допомагає...

• Подобається Подобається x 2
  5. Яська Березнева

І не допоможе:dntknw:Я з власного досвіду знаю, що коли людину щось усередині мучить, болить, плачуть очі і душа, цілком можливо, що сон порушиться, і поки не "устаканиться" та проблема, на снодійні можна і не сподіватися:sad: У мене була така ситуація два роки тому, коли моя дитина налякалася собаки і почала заїкатися:cry: Я настільки переживала, що напротязі аж чотирьох місяців не могла заснути до 12.00 і прокидалася о 5.00-6.00 ранку. Хвалити Бога, Яньку таки вдалося вилікувати від заїкання:good:, і тільки через два тижні після цієї щасливої події мій сон нормалізувався:):):)

• Подобається Подобається x 6
  6. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

У мене з дитинства безсоння (на новий та повний місяць), навіть слоненятки не допомагають :), то коли вночі не можу заснути, сплю в день, але 3-4 години... Так щоб виспатись - 8 годин нормально, але за умови що я сама прокинусь, коли будять дуже зла встаю

7. Капітан

Капітан Well-Known Member

Сплю по 6 часов в сутки, на выходные отсыпаюсь.
    Асс.- поселился в новостройке, просыпаюсь с первыми перфораторами ;)...

• Подобається Подобається x 10
  8. Яська Березнева

:))):))):)))

9. Ganna

Ganna Member

Я злісна сова :))) Спати люблю. Але був час коли мені вистачало 4 години надобу - просто увійшла в режим і все: засинала о 2, прокидалася о 6. Тепер того нема вже :cry:
    Коли дуже довго сплю - більше 10-12 годин, то наступна доба вже є дуже довга :) заснути нормально не зможу.

10. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

В мене явний прогрес: спання,як не бралось так і не береться,зато сни почали снитись :girl_wink: ,ще й кольорові :girl_claping:

Останнє редагування: 12 жов 2008
    • Подобається Подобається x 9
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

це ж здОрово, нє?;)

• Подобається Подобається x 3
  12. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Безумовно...так, дивись, за деякий час і спати нормально вдасться:mocking:

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А я не люблю пам'ятати сни. Я люблю їх забувати і вставати із хорошим настроєм. От заснути тяжко. Як почнуть вірші в голову лізти, то по 2-3 нараз... І тоді доводиться вставати й записувати. Вже навчилася писати в абсолютній темряві. Може, найняти когось, аби мені наніч казку читав чи співав колискову? :)))

14. duncan

я хронічно останнім часом не висипаюся.....
    половину часу сплю вдень, половину -- вночі.... :cry:
    і це переважно "швидкий сон", з купою напівсвідомих "фільмів"... :cry:

ну їх в баню ці "фільми", я спати хочу.........

15. Радість

Радість Well-Known Member

Пупер, дивлюсь на вашу аватарку і в сон клонить. Такі м"якенькі подушечки :)

І я собі дала слово, що "Хауса" на ніч дивитись не буду. По-перше, тяжко закінчити дивитись, бо цікаво. А по-друге, таке починає снитися!

• Подобається Подобається x 7
  16. duncan

біда в тому, що "на ніч" хауса не дивлюся..... :)

17. Bogun

Bogun Well-Known Member

Як коли, коли сонько, коли жайворонок. Але пара на 8 годин ранку - це щось ))))).

• Подобається Подобається x 5
  18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ось у людей все як у людей.Коли проблеми - сон не йде.А в мене навпаки..якщо якась проблема, то мене в сон клонить.Як черепашка ховаюсь під свій "дашок":)

• Подобається Подобається x 5
  19. Яська Березнева

Блін. Кудись сон пропав:dntknw::dntknw::dntknw:

20. Ganna

Ganna Member

І не кажіть :))) Він такий. Коли тре дуж то і не знайдеш :) Тре колискову послухати. Пропоную досить непогану гурту Poets of Fall - Sleep називається. Колискову від гурту Воплі відоплясова краще не вмикати :haha:

а де твій аватар? :)