я люблю спати....

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем duncan, 3 чер 2008.

?

ви сонько?

1. так!!!

41,3%
  2. ні.

10,6%
  3. буває...

28,8%
  4. про сон я тільки мрію.........

19,2%
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Відповідь: я люблю спати....

Приємне відчуття - це коли зранку прокидаєшся, бо мусиш іти на роботу (на навчання чи де інде), а потім згадуєш що сьогодні неділя, і солодко досипаєш ще кілька годин :)

• Подобається Подобається x 6
  2. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Дякую за пораду :) Добра така порада... Але нам скоро не доведеться шукати, бо і на суботу-неділю і решту днів робота сама знайде нас - народиться наша крихітка, то доведеться забути про свою любов до сну і підлаштовуватися під дитинку :) А можливо, наша мацьопка буде схожа на мамусю стосовно сну ;) Тоді і ми поспати зможемо :)

• Подобається Подобається x 2
  3. Meg

Meg Well-Known Member

Я якось не пропадаю за спанням, ніженням у ліжку...Лягаю пізно, встаю рано. Горня кави і я як новенька!))) Нема бажання трати час на спання))))

• Подобається Подобається x 3
  4. Скорпіоля

Скорпіоля Троянда без шипів

Мені, наприклад тяжко визначитися - сова я чи жайвір. Деколи так хочеться спати, майже з 10-ої до 10-ої , деколи прокидаюся в 6-тії та нуджуся, адже всі сплять, а кудись іти не хочеться. Проте спати люблю, а перед тим, як заснути трішки помріяти.:)

Додано через 4 хвилини
    Звичайно час в наші дні високо і дорого ціниться, але кожний день пити каву - це шкодить здоров"ю і біологічному годиннику організму.
    P.S. Можете не переконувати ,що кава - це ще нічого, і взагалі кава - корисний і потрібний напій.

• Подобається Подобається x 1
  5. Руда Кішка

Руда Кішка Well-Known Member

Я страшенна сонька :)
    До появи сина спала взагалі по 13 годин на добу :) Тепер просто часу не вистачає на таке задоволення :sad:
    Я в 21.30 залюбки вже спала б :) Хто б дав? :)

6. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

лягаю і встаю,коли виходить. спати люблю. але не часто собі таке можна дозволити.

7. A_Stella

A_Stella Well-Known Member

Ой, страшенно люблю! Особливо зараз, коли сесія. )

8. Масінька

Масінька Well-Known Member

І я б спала мало не цілодобово, але часу немає. В реалії виходить годин 7-8, інколи менше :-(

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вчора пішла спати, коли світало.. Тяжко було заснути під спів ранкових пташок і стукіт сміттєвозів, але спати без будильника - це так класно! :) Сон без обмежень :)

10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

всьо! [​IMG]
    виберу собі на цьому тижні якийсь день і буду спати....
    добу!...

люди, які багато сплять -- добрі і виглядають значно молодшими, ті, що сплять мало -- знервовані та виглядають старшими....

СПАТИ!!!! [​IMG]

інколи можна почути: "все життя простиш", або "стільки часу витрачаєш на сон" (і наводять цифри в роках, що спиш третину\половину життя)....

в д**у такі аргументи....

• Подобається Подобається x 4
  11. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

пупере - ти не помилився гілкою?
    до речі - а чого тільки добу? "дайош 100-річний сон" і молодого принца.... в ....

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Блін,який я старий...
    А виглядаю,якби в суботу сто літ було...

13. duncan

хіба гілка не про сон?.... ))

люди не висипаються через що?...
    через: дітей, роботу(навчання)...

14. JoSamB

JoSamB Закохана у світло свіч...

Спати... Спати... Спати...:good:
    Залежить сама не знаю від чого. Інколи від настрою, інколи від обставин. Тому можу і лягти в 2.00-3.00, а встати в 6.00, і навпаки: лягти в 9-10, а встати в обід ;)
    А загалом я - сова, тому справджується третій варіант: лягаю в 10, кручусь до 2, встаю о 8. :mocking: :)

15. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

спала би до полудня. От лиш хто менні дасть...

• Подобається Подобається x 4
  16. duncan

йду я спати.....

17. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Я - сова! Ще змалку пізно лягала спати, а коли зранку сусідські діти вже бавились надворі,то я тільки вставала в 12-й. Коли вчилась у школі, то всі уроки, зокрема вірші, вчила після 12 год.ночі, так само і в Універі. Зараз те саме. Чим пізніша година на годиннику,тим більша охота приходить щось робити - мити посуд, варити їсти, пилососити в 12 годині :) Товчусь по хаті до 1ї-2ї ночі, а потім зранку не можу встати. У неділю відсипаюсь за цілий тиждень, можу спати до 12ї, якщо ніхто не розбудить. Зате вдень спати не можу. Просто не засну, а якщо трохи задрімаю, то потім голова болить.

18. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

Спати? Так, це люблю:good:. Але поспати досхочу можу лише у неділю:cry:, бо чоловіка піднімаю на роботу о 5.30, а доньку до школи о 7.00. Поки були канікули, проводжала чоловіка на роботу. а сама:blush: інколи падала знов у ліжко.
    На дощ очі самі закриваються, хоч сірники встромляй.
    Що до самопочуття, можу додати, що я спокійніша за чоловіка:crazy:, який сидить ще біля ПК до часу ночі, а я в цей час вже третій сон додивляюся:tongue:.
    А взагалі-то я сова: можу товктися до пізньої ночі, а зранку гарматами не піднімеш, але життєві будні вносять свої коррективи.

19. harmony

harmony Well-Known Member

Якщо на ніч багато не їм, то вистачає 6-7 год. сну, а якщо ще й правильно розлаблюсь, то вистачає 4-5 год.. Коли на вулиці холодно, то люблю спати біля жінки, вона в мене тепла.

20. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

А я чогось навіть і не можу багато спати. Зранку буджусь, навіть повалятись полюдськи не можу - зразу кості крутять від лежання. Хіба ввечері біля телевізора люблю "полегати" :):blush:;)

а де твій аватар? :)