я люблю спати....

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем duncan, 3 чер 2008.

?

ви сонько?

1. так!!!

41,3%
  2. ні.

10,6%
  3. буває...

28,8%
  4. про сон я тільки мрію.........

19,2%
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: я люблю спати....

я теж можу неспати 3-4 години на добу.

• Подобається Подобається x 7
  2. Pand@

Pand@ Well-Known Member

А один мій знайомий взагалі дуже мало спить.може і 1-2 доби не спати і це для нього нормалене явище.Каже "що життя не для того щоб спати,а то все проспиш".Я інколи дивуюсь де він набирае стільки енергії.В нього все горить в руках.і на рибалку встигне і в ліс і вдома все встигае...а готуе такі лігумінки-пальчики оближеш.Наприклад звичайних равликів.

• Подобається Подобається x 6
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

коли я служив в армії - 4 доби не спав....
    шо можу сказати... 2 доби хочеться спати, а потім - ні. звикаємо до всього.

4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Раніше я був жайворонок, але тепер не яскраво виражений... Життя заставляє якось...
    В 21-22 годині не завжди вдається лягти, завжди щось до 12 ночі мінімум затримає. Встаю в 7.30, гора в 8.00, часто раніше. Як спати до 9.00, то в мене потім голова як довбня...
    А до 10-12, чи взагалі до обіду спати ненавиджу, хіба лише в двох випадках - хворий чи смертельно змучений...

• Подобається Подобається x 9
  5. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

Спати мало? То не про мене! Спати, спати, і ще раз спати!!!Якби у мене була б можливість, я напевно, жила б у сні))) Але зі сновидіннями, звісно! Є вільна хвилина - сплю! ніяк не можу відірватися від ваших дописів))) А так би вже давно - в люлю!

6. Зануда

Зануда така зануда

Ну що ж...я сова. Сидіти до ранку? Та без проблем, але...з"явилось але - колись мені було простіше витримати весь день на ногах після безсонної ночі і я навіть не виглядала на людину,яка зовсім не спала. Зараз це далеко важче. Я відчуваю, що від недосипання страждає мій імунітет - частішають застуди, тому тепер намагаюсь спати принаймні 7 годин (і того замало, але....)

• Подобається Подобається x 9
  7. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А я тільки згадую той час коли спала до 12 чи до першої-другої на вихідних. Ех, як добре було мені і моїй душі..спали в унісон. А тепер усьо...халява минулась, малеча потребує уваги, а вночі як засне то я стараюсь щось поробити чи почитати в неті. Вдень буває посплю з ним годинку..але хіба то сон! А так би поспала цілий день і ніфіга б мені не надо, навіть їсти...мічти..мічти! Сонька я однако)

8. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

стоп.
    не второпав....
    пан мих, ви написали "можу не спати 3-4 години на добу"....
    а весь решта час спите? [​IMG]

• Подобається Подобається x 5
  9. Mariya

Mariya Well-Known Member

Всьо як в мене. Один до одного.

• Подобається Подобається x 1
  10. egoistka

egoistka Well-Known Member

Я Сонько , з великої букви "С"... але , нажаль , чоловік "жайворонок"... і частенько буває з ранку, тільки но відкрию очі, щоб ковтнути сочку і знову йти досипати... а чоловік каже -"О, ти вже прокинулась, я включаю телевізор" :) і хочеш-не хочеш мусиш прокидатися:sad:

• Подобається Подобається x 3
  11. консультант

консультант Дуже важлива персона

Лягаю приблизно біля 1-ої ночі, встаю 6.30 - 7.00, залежно від настрою.
    Серед дня, якщо є потреба і нагода, можу на 15-30 відключитись.

12. Муму

Муму Well-Known Member

Я сплю 6 - 7 годин на добу, зазвичай лягаю о 3:00 - 4:00, а встаю о 9:00 - 10:00. Буває сплю і 4 години і 12, але в обох варіантах почуваю себе як губка після року роботи у китайській столовій на мийці. Ще звернув увагу на те, якщо спав 3 - 4 години, то майже не пянію від алкоголю і вживаючи його хочу меньше спати. Чого воно так?

13. консультант

консультант Дуже важлива персона

Мозок не сприймає.

14. duncan

я також це в тебе зауважив....
    ну нафік з тобою горівку пити.... [​IMG]

• Подобається Подобається x 4
  15. Львiва

Львiва Well-Known Member

Я сейчас работаю вожатой в летнем лагере при своей школе и поэтому поздно ложусь и рано встаю. Утром очень тяжело встаю!!! Но зато уже минут через 10 - бодрячок-бодрячком себя чувствую, и весь оставшийся день вообще спать не хочу. Вот что значит работать с детьми когда работа нравится и надо быть постоянно начеку!!!

• Подобається Подобається x 3
  16. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

От скажіть, як боротися з такою несправедливістю: в понеділок чи будь-який робочий день так хочеться довше поспати, а в суботу чи неділю щось піднімає з ліжка о 8,30-9,00. І ніби хочеться спати, а не можеться. І то в нас обох - в мене і в чоловіка :sad: Що робити?

17. viltis

viltis Well-Known Member

спати....спати ....і ще раз спати ...це мій теперішній стан....настільки зденервована і змучена, що зараз би спала і спала ....

на завтра треба доробити той .... диплом ..але я зараз заб"ю на всі і навіть знайду в собі сили і виключу форус ...і піду спати до 23-00..а потім цілу ніч не спати ...

хоча є ще один варіант --я просто просплю до ранку, а потім в режимі нон-стоп буду щось придумувати і виходити з ситуації..

от прийде 28 червня і я завалюсь спати на сутки:)

• Подобається Подобається x 2
  18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Люблю стан боротьби зі сном:)От коли дивишся по телеку щось цікаве і сон просто валить, а ти з ним борешся і хочеш додивитись передачу...інколи впадаючи в дрімоту.То самий солодкий сон:))

19. duncan

+1...
    чудове відчуття....

20. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Знайдіть собі додаткову роботу на суботу-неділю.

а де твій аватар? :)