Відповідь: я люблю... я не люблю.... я згадав, що я страшенно не люблю.... чай, в якому цукор не розмішаний..... такий аблом!...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Некоторых, просто выводит из себя. У одного моего знакомого сын, добавляет в чай семь!!! ложек сахара. С округленными глазами знакомый спрашивает, может, следует размешать, на что получает убийственную фразу: "А, зачем - он и так сладкий"
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Не люблю перед святами ходити по магазинам:8: Всюди черги-черги-черги, кінця-краю не видно
Відповідь: я люблю... я не люблю.... я не люблю чай, а ще витрушувати заварку з заварного чайника:може через те і чай не люблю?) не люблю склянки від молока люлю крабові палички(заморожені) люблю одержувати смс, говорти по тлф, люблю робити те, що мене не просять
Відповідь: я люблю... я не люблю.... ну от так..не люблю а от маринованих можу з"їсти цілу банку зараз!?) люблю коли мама Максима називає мене Іруською
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю чай з цукром. років 12 вже не п"ю так... з вершками. часто п"ю. і ще туди меду додати... люблю, коли у мене нікого немає вдома - є час побути з собою.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... А я чай тільки з цукром.Можна і з варенням.Найліпше полуничним... А кава без цукру.Моцна-моцна. Не приведи Боже розчинна(то не кава)
Відповідь: я люблю... я не люблю.... У меня от растворимого кофе желудок в космос высаживает. Так что пью исключительно заварной, правда без перца, - предпочитаю с винстоном
Відповідь: я люблю... я не люблю.... ага, до теми: люблю варити каву. люблю вдихати її аромат, дивитися на малюсінькій вогник і помічати перші малюсінькі бульбашки на поверхні пахучої рідини... Додано через 1 хвилину звичайнісінький чорний перець. мелений. дрібку манюню. на кінчик ножа. правда, мої друзі і з чилі роблять(+кориця), але там треба точно знати пропорції