Відповідь: я люблю... я не люблю.... починається..... це -- "не наше, не наше"..... Додано через 32 секунди я ще й досі дитина.....
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Согласна, дед моего мужа из Полтавы очень любил квашеные огурцы с медом, второе "коронное" блюдо - хлеб, политый подсолнечным маслом(сырая семечка) и присыпанный солью. У других, наших родственников из Днепропетровщины - хлеб, намазанный смальцем со шкварками. Я на этом блюде, так отъедалась за лето, приходилось форму и фартук покупать, только к августу.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Я теперь, только смотрю, как мои трескают. Иногда так хочется с маринованной помидоркой, но держу себя в руках(пока, удается)
Відповідь: я люблю... я не люблю.... я не люблю здогадуватися, що відбувається з людиною, коли всі її контакти мовчать
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Маюнко, коли всі вдома - іноді мрієш про те, щоби ніхто не потурбував у вихідний день із якимись своїми заморочками ! Додано через 51 хвилину Пупере, а Ви знайдете для Полковника у Львові дівчат, які не тільки знають, а ще й цінують Русский Язык ?
Відповідь: я люблю... я не люблю.... хотів щось написати, але після таких "файних" рисуночків тре почекать хай інші щось пишуть.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Liliyah Romanova: Стандарт один. Тому деякі в нього не вписуються. Вы смеётесь надо мной, потому что я отличаюсь от вас, а я смеюсь над вами, потому что вы не отличаетесь друг от друга...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... але всі падаємо на одну землю не люблю, коли люди приховують свою сутність люблю кутю
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Головне: завжди мати при собі парашут... і я люблю кутю і Різдво удома
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Розповідав мій батько, як на фронті на нього однополчанин написав кляузу, а командир вирішив кляузника покарати. Виклакав батька (а він вправно укладав парашути) і наказує: - Розкладай його парашут! Тепер починай складати! Тепер перекрути стропи! Тепер перекрути назад! А тепер перетягни лямки. І мовчки, я наказую! Ось учбові стрибки. Батька випустили першим. Кляузника - останнім. Спочатку кляузник отримав лямками по вухах. Потім його закрутило в один бік, потім - у другий. Перед землею політ стабілізувався. Тільки вуха були червоні й гімнастерка зіпсована чимось.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... злісний оффтоп: може хтось знає як на SE М600 настроїти ММС, щоб я їх також полюбив?
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Не люблю сам мордуватися з тими настройками... Краще піти на сервіс КС і там всьо настроять.ще й подякують,що зайшли. ЗІ.Люблю заходити в сервісний центр Київстару. (Ніби не було офтопу?Все по темі?)