Відповідь: я люблю... я не люблю.... я такого навіть ніколи не бачив!!! в автобусі?!!! їсти в автобусі?!! скажи ще, що в переповненому.....
Відповідь: я люблю... я не люблю.... скоріше в повному.От уяви, заходять в Миколаєві тітки в автобус, їхати їм три години, і вони починають розкладати свої запаси їжі, сморід на весь автобус!.Знаєш як яйця воняють ?Фууууу !там і курка і огірки квашені , ще й біляшами заїдають.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... смєрдЕт.... стоп.... намагатимуся не уявляти...... циганський табір якийсь.....
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Делала в свое время из абрикос, правда из "жердели"... не знаю, как она по-другому называется - отличная, как слеза. Винцо домашнее люблю, болгарское с погреба.:rolleyes:
Відповідь: я люблю... я не люблю.... О!!! Згадала...Дуже не люблю слово " елітний", особливо коли це стосується ЛЮДЕЙ. ...Шановні, запам"ятайте..."Елітною" може бути корова, або коняка, сорт злаку, або чаю, кави...А все що стосується людини, і її сфери побуту називається "елітарним"
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю (як це не дивно) коли ТИХО!... і коли вночі гуде у вухах від такої тиші..... на жаль, у львові ТАКОЇ тиші вночі немає..... постійно є якийсь фоновий шум....
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Правда??? Про огурцы с медом узнала именно в Украине, в России даже не догадываются о таком сочетании
Відповідь: я люблю... я не люблю.... нічого дивного, і Москва тут ні при чому.У нас таке теж їдять, а ще кавун з медом.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... кавун з медом -- нормально.... але про страву "агурєц с мьодам" я вичитав у російській книзі.....
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Москалик! Лично мне очень хочется с Вашими Родителями про ЖИЗНЬ поговорить.:cowboy:
Відповідь: я люблю... я не люблю.... приїжджайте... ми -- галичани -- дуже гостинні..... говорять (правда) про нас, що ми негостинні, але це не про нас насправді, це про рагулів....
Відповідь: я люблю... я не люблю.... полковнику, не забувайте, Пупер займався боксом.... в дєтстві....