Відповідь: я люблю... я не люблю.... Ну з диких абрикос яка самогонка робиться..., сам збирав сам робив. А яке вино в Шабо, тільки Бурґундське дорівнює, на всю планету. Не даремно греки там Тірас заснували.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... а ще фрнацузи смачно роблять мірабеллу. зі слив, здається... друг привозив колись. смачненько
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Колись влялися, у селі в бабці свиней ними годували, а тепер абрикоси за ціною як персики.Чогось не родять як раніше
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Цікаво,що пану Ворону не сподобалось? Чи те,що в Одесі абрикоси літом під ногами валяються,чи те,що в Одесі одне буржуйство...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Версія: в буржуїв під ногами ніц не валяється, все в бізнес (діло) іде! А може... асоціація з роликом 2004 "мы их душили-душили"..?
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Абрикоси валяються.Факт.Сам видів. А,якщо валяються - значить буржуйство. Логіка!
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Пан Ромко Ви виділи як ябка в Галичині валяються, нє? Особливо дички? Буржуйство правда? А ще буржуйська картопля з Гамерики, то жах... А як на рахунок сурової риби? Ябок в Теребовлі не виділи, чи може маремух? Не вішайте мені лапшу на вуха я ще не таких видів... :p
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Відпочиває разом з маремухами, між іншим дуже гарні гриби, цілком виглядають як мухомори але коричневі в білу цяточку і їх збирають в околицях Теребовлі. Смачніші від опеньок.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Не люблю сваритися; не люблю, коли щось виходить не так, як хочу або планую, коли мене не розуміють; не висипатись, а найбільше не люблю чекати. Люблю довго дивитися у вікно; якщо тепло, сидіти на підвіконні, люблю блукати незнайомими вуличками; люблю отримувати листівки, робити все в останній момент, а найбільше люблю мріяти! :rolleyes:
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю планувати. бо завжди все виходить не так, як хочу. не люблю коли в кінці семестру треба здавати усі реферати, нічого ще не зроблено і мрієш, що прокатить те, що ти скліпав за 3 години.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... ну, можна й так. Але не планувати іноді не виходить. Раніше не любила, коли одночасно морозно і світить сонечко, а тепер люблю
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю коли до мене говорять незнайомі люди в транспорті(електричка, автобус)
Відповідь: я люблю... я не люблю.... а я люблю говорити з незнайомими людьми, так що потім і не знаєш, як їх звали, але залишається приємне враження від розмови. хоча такі люди трапляються нечасто.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... я люблю залишатись наодинці зі своїми думками , мріями, люблю дивитись просто у вікно і насолоджуватись краєвидами..і взагалі, чого їм треба до мене говорити, отим тіткам товстим з торбами не люблю коли їдять варені яйця і курку в автобусі, коли їхати якихось три години!