Люблю посидіти десь серед буяючої зелені, походити по наповненому пахощами хвойному лісі, люблю серед ночі на узбережжі моря послухати рокіт хвиль і помилуватись місячною доріжкою... Ненавиджу бігати по кабінетах і збирати мільйони справок, довідок та інших непотрібних папірців.
не люблю троянди люблю ромашки люблю правду та щирість не люблю брехню люблю дощ не люблю спеку люблю полуницю не люблю чорницю
Можите мене "лінчувати",але для мене нема май файного весілля чи забави,чим на Буковині.Гора Маре!:dancer:
Найбільше не люблю суєти, у всьому.Тоді нічого " неклеїться" доладу... Не люблю коли мені "брешуть" просто ввічі і "дволиких" людей... ЛЮБЛЮ :girl_in_love:ЖИТТЯ, ВОНО прекрасне у всіх своїх проявах ,хоча інколи таки підкидає нам каверзи у вигляді "сюрпризів"
не люблю, коли всі кудись бігають. люблю, коли все робиться вчасно. не люблю спеку, але люблю літо. не люблю рибу, хоча обожнюю рибалити. люблю дощ..дуже.
Люблю прокинутись зранечку, зробити собі горнятко кави і коли всі сплять вийти з кавою в сад і любуватись своїми квітами, або просто посидіти в кріслі під виноградом і відчути вранішню прохолоду і послухати тишину. Люблю своїх рідних-хоча деколи хочеться так дати по одному місці (якщо не послушні)))) Люблю стригти траву-вона так пахне. Люблю-готувати їжу і пригощати нею.
Потягнуло на емоції .. Люблю, та що там люблю - обожнюю! професіоналізм - від "закрутити гайку", до "побудувати космічний корабель". Професіоналу найвищого класу прощу дуже багато! І просто умліваю від вміння жартувати у складних життєвих ситуаціях. От бува "закрутить життя гайки" - по самі вуха, далі нікуди, а він собі все прижартовує. Мені здається, то суто українська риса. Помічна, до речі
Колись,дуже давно...ще,коли я жив,я теж любив житття. Та й тепер я теж люблю. Тамто життя,яким я жив,коли ще був живий.
Попри все, Ромку, в вас така нагода буде. Вірю що буде, ви її вистрадали. На жаль, я в своєму житті не такий оптимістичний. Була б нагода, поїхав би десь в найбільш віддаленіші райони Галичини чи Волині. Поставив би хату на курячих ніжках і жив би. А так... Набридла чужина, не хочеться тут зустрічати старість. Але що поробите. Іноді людина безсила...
А чому? Взяли всі свої маєтки і всіх своїх та й приїхали на Вкраїну милу..........Хоча,шо тут робити? Скнидіти?Як вам там не є зле,то вже добре,бо тут хто зна як буде,але точно не буде, як там зараз.Ото наплела
Колись роздумувала над тим, чого люблю- не люблю, та народився в мене такий вiршик: Про то, что люблю... Валяться люблю на диване, Читая старинный роман. Люблю я понежиться в ванне, Люблю теплый дождь и туман. Люблю отварную картошку, Какао,пельмени и сыр, Гороховый суп и окрошку, Люблю шоколад и зефир. Люблю драгоценного мужа, Детишек своих и кота. Люблю рукоделье(к тому же, Частенько я им занята). Люблю футболистов "Динамо", Что в Киеве славном живут. Люблю оперетту и драму, Лимоны люблю и грейпфрут. Люблю(не всегда!)сериалы, И пиво люблю(иногда!) Люблю я морские вокзалы, Ночные люблю поезда. Люблю Конан Дойля и Шелли, Шекспира люблю и Дефо. Люблю серебристые ели, Люблю,когда всё комильфо. Люблю посидеть у окошка, Следя за печальной луной... Терпеть ненавижу(немножко!) СОСЕДСКИЙ РЕМОНТ ЗА СТЕНОЙ!
Люблю Одесу, море, сонечко. Люблю нічні прогулянки. Люблю музику Штрауса. Люблю запахи, з вікон кухонь комунальних квартир. Це щастя. Зненавиділа безтолкове планктонне життя менеджера. Не хочу туди, в офіс. Хочу присвятити своє життя живопису.
люблю життя, люблю дитячі мрії, люблю зірки та місяць я люблю... люблю гірський струмок, люблю вечірні тіні, що підіймаються з землі, як звільнені з оков... люблю коли удвох... люблю коли самотній... люблю коли думки, десь бродять в голові, люблю коли болить, коли навколо сумно, люблю коли вже більш, нічого не лишається мені.. не люблю.... дуже мало чого не люблю.... не люблю лицемірства не люблю поверхневості... не люблю коли вчора не помив свою чашку з чаєм... не люблю коли не прибрано в кімнаті... коли болото на дворі.....не люблю коли треба вставати... а за вікном ще ніч... (зате люблю слухати нічну сонату двору, коли усе ж прокинувшись вилазиш ще сонний)