Сам не люблю пластмасок. Має бути висувний стіл 90х40! Це я люблю! Є де клаву поставити, мишку, чай або каву, печиво, і для рук місця хватає
то як? звідки, куди? я люблю нормальний стіл, але щоб був широкий, і просторий, для рук, ніг, та інших частин тіла
стіл. висота 76 рукам зручніше - висота 62-65 Висувний стіл - дощечка на телескопах. вага до 40кг. можна і поспати
Не люблю тих, хто не хоче думати, і від власної думки не може відмовитись - а потім лише каже - ти був правий, але чого не настояв... (а я що Піночет? )
Я люблю,коли у мене все виходитьІ не люблю,коли навпаки. от сьогодні три трояндочки мусіла переробляти,зараза позлипались
А я не люблю коли МУШУ щось робити, а переробляти то взагалі ненавиджу Я сьогодні теж трояндочки робила але з органзи.Одна якась кособока вийшла буду завтра переробляти бо нині вже нервів до того нема
Знайшов,і най це знято в Румунії,але музика однакова і танцюють у нас так само.Люблю такі весілля,а не коли попсу ганяють. http://www.youtube.com/watch?v=VY1kvdy9h4Y&feature=related