У кожного своє відчуття моди. І я не буду більше любити когось завдяки пишному весіллю. Я люблю по-скромному. Весілля можна не святкувати взагалі.
На мою думку дорогі весілля така" страховка" від швидкого розлучення, другого такого весілля родичам не потягнути бо розоряться, ось і терплять те що дісталося.
Ну коли мова зайшла за вісілє і столи,то я не люблю перші 15-20хв.застілля.Приходя всі такі гонорові,файно вбрані,такі делікатні. Всі ведуть себе по панськи і від цього трохи вритно.І люблю коли вже після 3-5 каламарів з людей злітають їхні маски,вони стають більш щирими(де-які май дурними),зразу за столами стає шумно і весело.Ну а потому,до данцу,але так шоб аж сорочка була мокра.
Я не люблю,коли після зими сходить сніг,і на газонах видно цілу купу сміття,яке той сніг ретельно приховував!
Потім кажуть," от там,за кордоном таке все чисте,як в казці",але взяти з собою мішочок для сміття ,нашо нє?Варвари.
Не люблю вихідних. А нині зловив себе на думці,що я їх просто тупо н е н а в и д ж у. В малої розболівся зуб. Я вже розказував,як ми набігались в Києві...в останній день перед від"їздом. Чекали,що заживе...домовились в нас на понеділок...на Некрасова(відділ щелепно-лицевої хірургії).В неї кілька дірок...треба лікувати.А..таких,як вона лікують лиш під наркозом. І от...сьогодні...цілу ніч на Кетанові...качається...невідомо...який болить...не дає доторкнутись...і вихідний.... На пару годин вирубав азалептином...і знов...крики.... Дзвоню на Некрасова - неургентні...дзвоню на Топольну...там лиш виривають... Та й перечікуєм...вихідні.... Не люблю в и х і д н і і с в й є т а. До упупіння не люблю....
Не люблю коли перед мною їде якийсь мудак або діваха і розмовляє по телефону,хочеться крикнути "люди купіть собі гарнітуру".А то ще знаєте їде тримає телефон в правій руці коло лівого вуха,заб"є собі ліву полосу і всьо весь світ тільки для нього(неї),аж дідько хапає!Шумахери... .Сьогодні один такий чуть пса не збив і на зустрічну смугу не вилетів.
Я теж не люблю,коли їду з чоловіком а йому дзвонять, він хапає автоматично телефон,хоч водій з великим досвідом,але я всеодно боюсь....Отак і сьогодні поїхали в село, то разів з 5 дзвонили, а я тишком нишком виключала....Передзвоне,як доберемось. А люблю(вже писала),коли в усіх все ок.