я люблю... я не люблю....

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем duncan, 2 січ 2008.

1. Люблю: природу взагалі, тварин, красиві акваріуми, збирати гриби і малину, ловити рибу, кататися на велосипеді, купатися в озері, крабові палички, варені яйця, кукурудзу, солодощі, плавлені сирки, пиріжки з рисом і яйцем, рибу, синю капусту, золоті і срібні прикраси, намисто з каміння, кататися на санчатах, повертатися додому після важкого дня, знайомитися з цікавими людьми, незвичність і колоритність, філософські книги, дрібні гроші, коли нарешті дають стипендію, морозну сонячну погоду, спів цвіркунів і жаб, запах диму сигарет, спати, малювати, вишивати, робити красиві фотки, ритися в неті, читати старі теми на ЛФ, дотепні жарти, красиві вірші, перший сніг, хороші сни, квіти, кавуни, картоплю в мундирах, морожене сало, взагалі люблю поїсти, отримувати хороші оцінки, знаходити однодумців, мріяти, придумувати різні історії, сценарії, не йти за натовпом, думати своєю головою, сміятися, канікули, бути самою вдома...

Не люблю: прибирати, сваритися, коли щось болить, "крутих", гламурних, неформалів, курагу, каву, хурму, гриби, пиво, алкоголь взагалі, коли насміхаються і знущаються, коли сварять, коли хлопці носять сережки, коли жінки палять, робити нікому не потрібну роботу, дощ і мряку, коли надворі багато людей...

• Подобається Подобається x 3
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нє...ну...от...як би то...м’ягше....е-е-е...:sad:
    Хм...:dntknw:
    Еххх...:sorry:

3. Arthur

Arthur Well-Known Member

Я дуже люблю і перше і друге. Але не разом.:)

4. А ви як говорите про дриглі? :ireful1:

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

хе...:pardon:
    Зрівняла...:dntknw:
    То дриглі...:bad:
    а то...КАВА...:good:

6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А я не люблю цей собачий холод:ireful1::ireful::girl_cray::cesored:

7. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

сьогодні я зрозуміла осаточно - люблю літо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 5
  8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Люблю сиру петрушку. Купую її в наборі з іншими овочами до зуп, але їй ніколи не судилось побувати в баняку - я її з'їдаю :nyam2:
    Люблю дивитись як чоловік їсть і смакує мої страви :girl_tender:. І взагалі люблю спостерігати за ним, як він щось робить - товчеться собі по хаті чи за компом напружено працює і навіть не здогадується, що я дивлюсь, а потім ненароком кине на мене погляд і посміхається :girl_tender:

9. Продовжу.
    Люблю: грінки, смалець, горіхи (але не волоські), ходити по парку чи в лісі, блукати по магазинах, малювати на партах і в кінці конспектів, Петрівку, тролейбуси, розумних, але скромних людей, патріотизм, дачу, город...
    Не люблю: червону рибу, пенсіонерів-комуністів, маршрутки, спальні райони, другий сарай корпус КНЕУ, більшість "зірок", коли люди роблять собі кумира, коли вважають себе кращими за інших, надмірну матеріалістичність, пласкі жарти, чорний гумор, пошлятину, великі хрести, новомодні слова типу "селебрітіз", запізнюватися, бабок зі здоровенними торбами, алкашів, бомжів, шовінізм, поєдинки UA-RU...

10. Ostap1

Ostap1 New Member

люблю червону ікру і шампанське :good:

• Подобається Подобається x 2
  11. Я теж люблю червону ікру. Але червону рибу чомусь ні - якась вона мені дуже жирна. :bad:

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Угу..я теж:) не люблю жирне(сало люблю)
    ікру і чорну і червону люблю, а ще люблю теплу ковдру, тишу, спокій і каву

• Подобається Подобається x 1
  13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Київський торт фабрики імені Карла Маркса. Оце я дуже люблю!:good:

• Подобається Подобається x 2
  14. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Люблю посидіти ввечері на березі моря...подивитися на море...подумати...а поруч щоб були - червоне шампанське, креветки і мелодії Штрауса)))
    (шкода що таке буває лише раз на рік і то кілька днів)

15. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Люблю проводити вихідні з сім'єю, дивитися, як моя дитина почуває себе щасливою, коли є тато і мама..........

• Подобається Подобається x 6
  16. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Люблю, коли дитина здорова і щаслива...
    Не люблю, коли висять Посиденьки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 6
  17. Tsokotukha

Tsokotukha Active Member

Дуже-дуже люблю дарувати подарунки (сьогодні купила подарунок для товаришки - культовий нотес Moleskine, а донечці - маленьку породисту кицю).

Дуже-дуже не люблю коли висять Дівочі Посиленьки :sad:

18. olya_d

olya_d Well-Known Member

Недавно виявилось, що люблю фотографуватися.
    До того думала, що не люблю. :)

• Подобається Подобається x 7
  19. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Не люблю самотності,лицемірства,брехні(хоча,нажаль,деколи доводиться).
    ЛЮБЛЮ:теплий літній дощ,гарячий чай з лимоном,гуляти нічним Львовом

---------- Додано в 15:41 ---------- Попередній допис був написаний в 14:54 ----------

А ще люблю читати,люблю свою майбутню професію,люблю коли мене люблять

• Подобається Подобається x 4
  20. Mandarinka

Mandarinka Member

Люблю: шампанське; каву; чай з лимоном і бергамотом; посидіти в інтернеті; солодощі; літо; вишивання; читання; полялякати з подругами і сім"єю; відчувати, що мене хтось любить; новенькі речі; свою сім"ю; гуляти вечірнім Львовом; 5 днів відпочивати на природі,на морі, але не більше; сонце; спокій; інколи тишину; ходити до церкви; театр...
    Не люблю: сало; сметану; дощ; коли мене відривають від комп"ютера; крики; самотність; марнослів"я; холоду; безладу.....

а де твій аватар? :)