люблю нічні посиденьки в інтернеті. люблю читати,закутавшись в тепле одіяло, коли за вікном лиє дощ, холодно, пасмурно.
Люблю розумних людей - не люблю зазнайків; люблю, коли люди знають, що таке тактовність; люблю щирих і добрих - не люблю фальші. Давайте будемо трішечки лагіднішими і гуманнішими по відношенні один до одного!
Я теж захоплююся такими людьми...Шкода що їх залишається все менше і менше....Але всеодно, знаю що щирість преборить фальш...бо що таке фальш - це тимчасовий самообман та обман інших людей,яка не породжує нічого крім зла, ненависті і підлості....а щирість - це любов, добро...
не люблю холод. люблю тепло, подобається коли світить сонечко. сьогодні сонце трохи виглядало з-за хмар. але мало. подарували улюблений соняшник. трохи гріє))
Люблю просто когось любити.... Люблю посміхатися. Люблю весну і радіти кожному дню. Люблю нічне небо: коли на ньому яскраво поблизкують зорі. Люблю усіх людей, тільки не люблю тих, хто є фальшивим і постійно каже неправду....
ееееех, на жаль , тут право безсиле. якщо на 300 гр продукту 2 родзинки з кісточками, то я можу тільки як споживач трохи "посумувати"
Люблю прохолоду трави влітку, коли спека...ммм... Не люблю, коли ковдра в підодіяльнику зтовчується і тим усім неможливо вкритися
А я настільки є змерзлючкою, що люблю накритися ковдрою з головою. Навіть, якщо в домі 20 градусів тепла. І мій малий так само любить.
а я протилежна... люблю прохолоду і не переварюю спеку.. зимою ходжу по хаті в майці і шортах і мама називає мене "жабою" за постійно холодні ноги... і руки...
тут всі такі банальні Люблю тепло, але спеку не переношу а ще я люблю коли біля мене спить кицька і муркоче..
І я люблюправда в мене кицьки немамама протиале я її майже вмовила,такшо напевно скоро матиму маленьке муркотливе чудо
Як чоловікi, коти такі коханці особливо довгошерстние, не даю їм цілуватися дотримуюся суверенітету, або як його -субординаціi , люблять же вони висіти на шиї а муротати.