Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю сидіти перед монітором з горням чогось запашного, або з мисочкою смачного...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю коли хтось безнаказано "не мастить собі нічим голову" (то образно! ОБРАЗНО!) хоча не люблю коли карають люблю коли все справедливо не люблю коли помирають близькі в моїх друзів не люблю коли не можу їм нічим зарадити і щось змінити!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! не люблю чекати і здогадуватись не люблю коли вилізає неправда і друзі засмучуться взагалі не люблю брехні люблю максимальну відвертість
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Читала 3 рази - не можу зрозуміти: мастити голову - робити що хочеш? Ви хотіли написати: безнаказано "мастить собі голову"? Чи я щось не пойняла? Поясніть, будь-ласка, мені, недотепі...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... в мене часто буває що щось таке скажу що ніхто крім мене не розуміє "мастити собі голову" тобто перейматися переживати відповідати за свої не найкращі вчинки я мала на увазі що хтось натворить і має то всьо в одному місці навіть на мить не запереживає
Відповідь: я люблю... я не люблю.... А я всіх люблю після пива. навіть москалів... Не люблю, коли пиво заінчуєцця (а бігти влом).
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Ну просто не можу не запитати: а любите чи не любите, коли закінчуються москалі?
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Я це помітила Лулу часто висловлюється так, що треба подумати над тим, що Вона хотіла сказати люблю коли Максим пива вип"є..стає таким балакучим..а зазвичай мовчазний не любллю галасливих, п"яних компаній
Відповідь: я люблю... я не люблю.... хм... переважно коли добре подумають то не говорять.... мовчать...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... і думають... Додано через 4 години 46 хвилин все, дістало. не люблю недалекість деяких православних! не стерджую, що ми, католики, всі дуже далекі, але таких чудасій, як православні вигадують то треба вміти!
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Кавуни люблю по страшній силі. Оце недавно сезон відкрив, зараз споживаю їх приблизно зі швидкістю один кавун на два-три дні...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Я люблю, коли мене люблять! Додано через 1 хвилину І я , терпіти просто не можу!!!