Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю,коли моїм друзям сумно(, люблю намагатись це змінити на краще)
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Не люблю коли менi треба побалакати з колiжанкою а її днем з вогнем не знайдеш, нi по мейл, нi по телефону нi по СМС. Летючий Голандець їй богу.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... а я люблю читати романи) плакати над ними) а потім роздумувати про своє життя і казати "я цього не допущу"))) трохи по дурному, я взагалі трохи така є) ужс....напевно всі так і думають)
Відповідь: я люблю... я не люблю.... У мене зараз карма 6666 любити чи не любити? Koza-Dereza Карма: 6666 Додано через 1 хвилину Проте коли Я їй потрiбна, вона мене з-пiд землi дiстане!!! От така я добра козуня дерезуня
Відповідь: я люблю... я не люблю.... А я загалом не люблю, коли хтось є недоступний.. Тоді дуже хвилююсь: мало що могло трапитись.. І чомусь всякі дурниці в голову лізуть..
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Суто чоловiча позицiя Додано через 2 хвилини Мав на початку стосункiв навiть конфлiкти iз дiвчиною з цього приводу: вона думала, що то контроль i недовiра, аж доки не зрозумiла, що просто хвилююсь.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Наші люди зачасту взагалі не думають,можуть нагадити в душу ,а лиш потім спробувати подумати ...От такого доречі дуже не люблю... P.S добре,що все таки є і хороші люди...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... завжди виділялась серед своїх однокласників....і вони мене за то ображали, але зараз все по іншому) і я думаю моє життя стало трохи кращим
Відповідь: я люблю... я не люблю.... а я з ранку найбільше люблю поспати. але малеча тепер не дозволяє..
Відповідь: я люблю... я не люблю.... О,то про мене не люблю рано вставати,люблю поспааааааааати до обіду
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю коли на мене дихають, не люблю парасольки люблю гуляти під дощем