Відповідь: я люблю... я не люблю.... Я теж люблю цей серіал як хороший приклад жіночої дружби! Додано через 4 хвилини не люблю коли чоловік говорить "ми сьогодні снідатимемо"
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Люблю зиму! Коли білий пухнастий сніг сипле і сипле... а ти сидиш в м"якому кріслі, п"єш гарячу каву і спостерігаєш за тією красою. Люблю лижі!!! А після того - в баньку. Люблю слухати класичну музику, їдучи кудись далеко на авто. Люблю свято Нового Року! Люблю робити близьким щось приємне і бачити їх щасливими. Люблю тварин - песиків, котиків, тигриків і всіх-всіх... Люблю червоний колір. Люблю життя!
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю серіалі. взагалі... виключення - "Сімпсони" та "Футурама" Додано через 5 хвилин тоді вам краще не зустрічатися з Margarin4ikom. ото вже хто тихо говорити не вміє... і мовчати також... ))))
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Люблю момент,коли усвідомлюєш, що здала сесію і найближчі півроку маєш майже чистий спокій Не люблю ПМС :shutup:
Відповідь: я люблю... я не люблю.... +1000..я теж його не люблю..радше просто ненавиджу,бо я тоді стаю така нестерпна і дратівлива,що то просто жах.:shutup: :shutup: зриваюся на всіх підряд:no: :no: :no:
Відповідь: я люблю... я не люблю.... я також не люблю серіали взагалі.... виключення: "загублені", "втеча з в’язниці", "беверлі хіллз", "голова германа", "просто марія", "рабиня ізаура", "17 миттєвостей весни", "місце зустрічі змінити не можна"....
Відповідь: я люблю... я не люблю.... А вже як ми, мущщіни, його не полюбляємо, охо-о... :ninja: :cowboy:
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Не люблю мерзнути. Люблю загорнутися в коцик і так ходити по хаті
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Я люблю жити))) а все інше - це додаток...то все матеріальне. Люблю душевний спокій, свою родину, посмішки на обличчях людей, радість дітей, коли сонечко гріє мені у спинку, і коли я читаю...якісь книжки по фізиці))) гг також люблю всяке таке...свою роботу, мультики, серіали типу 4400 пропавших людей, люблю спорт та танцень живота, люблю скрипку та фортепіано,люблю всіх хто мене любить)))
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю трояндове варення не люблю коли у дівчат і жінок під пахвами не голено і смердить потом
Відповідь: я люблю... я не люблю.... хто ж так навів на цю думку? люблю очікування канікул чи відпустки.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю рожевого кольору, а також сильської вимови чомусь мене дратує коли вони говорять : тамка, тутка, тойвово, тудою, сюдою, я сі тойвовот, і так далі....бєєє аж мурашки по шкірі...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Люблю любити свого чоловіка...не люблю розчинної кави ,кавуся має бути натуральна, свіженька і обовязково гіркуща...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... А я люблю жасминовий чай)) і коли грає по радіо прикольна музика, коли я йду по вулиці....А ще мені подобаються білі хризантеми))
Відповідь: я люблю... я не люблю.... А я люблю файно поспати, і не люблю коли мене завчасно будять ніж я просив.