Відповідь: я люблю... я не люблю... знову пупер руками немитими в душу заліз..... угу. під час зйомок фільму...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Люблю запах трави, сіна, тирси дерев. Люблю запах кави, запах чоловіка.. Люблю солодкий запах лілій і жасмину. Люблю запах тата після водіння машини. Люблю водити (рідко буває, але люблю!).. Люблю шоколад і всякі солодкі смачності Люблю кальмари і солені всякі рибки з серії "до пива". Люблю солодкі фрукти, сухофрукти. Не люблю поєднання шоколаду і фруктів. Не люблю каш, квашеної капусти (і її запаху!). Не люблю ковбасу. Люблю м'ясо Дуже люблю гриби і рибу (а оселедець - ням ням! ). Люблю вареники зі смаженою цибулькою і сметанкою
Відповідь: я люблю... я не люблю.... і ацетон. можу стояти коло пофарбованого вікна поки в голові джмелі не загудуть. йолки-палки, а знаєте як таких як ми називають
Відповідь: я люблю... я не люблю.... а я люблю коли мої діти здорові...коли не треба сидіти над листком паперу і розписувати коли і кому які ліки давати...я люблюп"ятницю вечір, бо попереду стільки вихідних і не люблю вечір неділі, бо зранку буде понеділок.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Йолкі-палкі,а я малим любив вихлопні гази нюхати... Навіть за машинами бігав..
Відповідь: я люблю... я не люблю.... таких, що шпали нюхають (усміхнувся) також токсикоманами зовуть...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... для мене шпали пахнуть дитинством.... бо в дитинстві збирав там "окатиши", а потім з рогатки стріляв по воронам....
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю, коли мене хтось так розізлить, що від крику я зриваю собі голос :shutup: :o
Відповідь: я люблю... я не люблю.... А я вже призабув цей запах...знаю,що шось середнє між соляркою , деревом і ще чимось.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... згадала мультик про корову, що вдихала вихлопні гази і потім бензином доїлася люблю спокій не люблю коли дуже голосно говорять . коли нервують
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю сонце, грозу в теплий літній день, зірки які блимають, дуже люблю гори, шум річки, першу зелену травичку; люблю троянди і польові квіти, клубчасті хмари, люблю дивитись на трасу під час швидкої їзди, люблю місто о п"ятій годині ранку, коли майже нема машин, людей і шуму; люблю бруківку і залізничну колію; люблю подорожі, люблю сміх і хороше почуття гумору, також люблю красиві машини, люблю запах яблук, сіна і ванілі; люблю відчувати легкий запах чоловічих парфумів на шкірі у чоловіка, люблю красиві чоловічі руки і відчувати їх силу, люблю котів, красиві фотографії, люблю дітей, люблю дні народження........ооооооооо ще стільки можна написати, але це пізніше, якось іншим разом :rolleyes:
Відповідь: я люблю... я не люблю.... нІРВАНКО, ЯКИЙ ЖАХ!:eek: У тебе виросли вуса й борода?:D :D (жартую, я зрозуміла)