Відповідь: я люблю... я не люблю.... це шалений оффтоп але я потім замаскую правду кажете, наприклад мухоморчика треба просто 7 разів відварити. так, що можна вважати що в нас більше ніж одна бліда поганка смертельні гриби - бо люде всерівно не будуть по н-раз варити. А ще я люблю робити вино і дивитись як воно дозріває!
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Отак і я.Непитущий,але люблю збрати різні там настойки,вина,горілки... Пажерливість.Треба буде в Афтера запитатись,то певно галицька ментальність...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Не люблю пліткарів, і людей які пхають свого носа в чужі інтимні відносини. Люблю ловити рибу, збирати гриби і деколи полювати. Люблю каву зранку.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю людей, які збирають зі мною гриби. з грибів люлблю краснючки чомуссь більше ніж білі гриби. люблю загубитися, збираючи ті ж гриби в карпатському лісі, а потім шукати вихід і вийти на стежку аж в якомусь селі. (таке було раз). а потім шукаєш дорогу додому. люблю землю, садити щось . поливати, збирати врожай(окрім полуниць - від їхніх колючих вусиків потім чухаються руки). люблю цю книгу люблю Сема - за відданість другові, люблю Леголаса за склад характеру і прудкі ноги. перший раз читала трилогію 2,5 дні, не відриваючись. перший день навіть не їла - щоб час не марнувати. потім читала "хоббіта". люблю свої смугасті біло-зелені шкарпетки з дідами морозами, шкарпетки з пальцями. люблю готувати. люблю запах нових книг. люблю нескінченні теми типу цієї або "що гримить в навушниках?". Додано через 1 хвилину а це важко? люблю дивитися як мій друг робить глінтвейн. люблю його випити, змокла наскрізь від дощу в Яремчому. люблю Яремче, Карпати люблю.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... ні, зовсім не важко. просто я тоді забув вказати що люблю робити вино з кульбаби. Власне обожнюю "Вино з кульбаби" Бредбері. Цей твір змінює твої уявлення про світ дитинства, саме сприйняття деяких подій змінюється, ніби заломлюється у памяті. Найприємніші відчуття я отримав коли у віці 21 років читав це оповідання і згадував себе 9-10 річного.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... і взагалі ця тема нагадала мені початок фільму Амелі. Там була характеристика кожного актора, що він любить і що ні. прикольно так, відразу знаєш, хто є хто.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... точно. от я наприклад люблю (на відміну від мами Амелі) коли в мене від гарячої води морщатся кінчики пальців
Відповідь: я люблю... я не люблю.... а я люблю квашену капусту, огірки, каву.Львів, Максима і його батьків, своїх теж не люблю хворіти, прибирати за кішками,холодну вітряну погоду, не люблю коли дор мокрих рук чіпляється волосина..брррр
Відповідь: я люблю... я не люблю.... а я люблю, коли подушок багато..... коли багато перин, ковдр і коців.....
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю: весну і літо, великих собак, комп’ютер з інтернетом, мобільний телефон, книжки паперові, а не електронні, журнали, великі машини, червоне вино, всіляку рибу, шоколад, свіжі фрукти і овочі, ванну кімнату, зручні великі крісла, нічне небо всіяне зірками, весняний ліс, свою роботу, новий одяг і взуття, танцювати, мати час побити байдики не люблю: громадський транспорт, сюрпризи, непрофесіоналів, які вдають з себе фахівців або щиро себе ними вважають, п’яних і хамів, обмежених і лицемірних людей, заздрісників, котів, зміїв, лікарні, комп’ютер без інтернету, джаз і блюз, зиму, холод, варення-джеми, гриби, рано вставати, порожній кошельок, болото під ногами, політику і політиків список даааалеко невичерпний
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю, коли ниють м`язи; не люблю чекати. вибачайте за малу порцію . Якось несподівано важко пригадати що люблю/не люблю.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Не люблю Росію і російську мову. (цікаво дадуть покарання за розпалення міжнаціональної ворожнечі?).
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю коли вдають, що щось розуміють, а насправді навіть слів таких ніколи не чули. краще одразу сказати:! я вцьому питанні - повна дубина", тобі пояснять і надалі ти будеш вже знати