Відповідь: я люблю... я не люблю.... Я не люблю саме американських комедій (більшість). Люблю трилери, детективи (серіал КОЛОМБО особливо люблю), і містику . Навіть купила книжку "Містичні явища природи", дуже люблю читати і дивитись передачі про Бермудський трикутник..
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю спати, люблю дощ, люблю море, люблю Львів :shy: Додано через 58 секунд а, люблю пломбір
Відповідь: я люблю... я не люблю.... надоїла російська мова. вона скрізь, вона як азот - він складає велику частину повіря яке ми вдихаємо. я себе взагалі з агентом Смітом з Матриці асоціюю - йому люди заважали бо смерділи... і в той же час я нічого не маю проти росіян.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... +!!! оу є! саме так. Але, потрібний для нашого життя саме кисень, кисень-україсень
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Кілька днів читала цю тему Сподобалось Тепер про мене.. Люблю робити романтичні сюрпризи чоловікові, люблю спостерігати за його реакцією, люблю кохатись, люблю тримати його за руку, лежати в його обіймах.. Не люблю, коли він далеко. Люблю лежати з навушниками і спілкуватись з чоловіком по скайпу, дивуючи цим "чудом техніки" бабу Люблю фотографувати, кататись на лижах, люблю подорожувати, люблю брати участь у всяких пригодах, люблю працювати (чесне слово!! ), люблю спілкуватись, дискутувати. Не люблю, коли мене не правильно розуміють, або коли про мене складається неправильне враження. Люблю годувати голубів, люблю дивитись їм в очі, так наче ми спілкуємось.. Люблю годувати кішок, поки ніхто не бачить, бо домашні сваряться, що під вікнами коти збираються :D. Люблю годувати лебедів і гуляти парком. Люблю гуляти вечірнім містом, випадково зустрічати знайомих і ходити в гості. Люблю робити порядки. Не люблю мити посуд в холодній воді. Не люблю, коли хтось дивиться, коли я щось роблю, а особливо не люблю, коли вказують що і як треба робити. Не люблю, коли мама закриває шафу, яка висить над вмивальником, коли я мию посуд, бо тоді на мене "тисне" брак простору . Люблю переглядати гарні фотографії, малюнки. Люблю шукати їх у подарунок на ДН або на кармовий ювілей для форумчан. Люблю отримувати у подарунок квіти, а потім їх годинами фотографувати . Не люблю великих дописів, тому наразі все
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Ір, можна я приєднаюсь до вищесказанного? От з лижами тільки не співпало, бо то з області фантастики.)
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю, коли "тикають" незнайомим людям..... люблю одесу...... не люблю одеських хамів.... Додано через 2 хвилини http://rapidshare.com/files/104169915/copy.flv "українська мова, перезагрузко в моск"....
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Не люблю, коли до мене звертаються на "Ви", але після ЛФ вже звикла Люблю відвертість, люблю, коли говорять правду, навіть якщо вона і неприємна. Не люблю, коли щось говорять тільки тому, що "так треба". Не люблю формальності. Дуже дуже не люблю фрази типу "Що ще скажеш?", "Розкажи щось цікаве" від хлопців на побаченні, або під час розмови в асьці. Не люблю, коли людина щось розповідає годинами і навіть не поцікавиться чи співрозмовнику цікаво це слухати. Не люблю, коли хизуються, коли голосно сміються. Не люблю хамів, "блатних" і п'яних. Не люблю корисливих людей. Не люблю затятих егоїстів. Не люблю, коли щодня питають про одне і те ж, хоча знають, що я повідомлю, коли буде відомо щось нове. Дуже не люблю невідповідальних людей.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю дарувати карму..взагалі люблю дарувати подарунки і одержувати також
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Я узнал что у меня, есть огромная семья, и тропинка, и лесок, в поле каждый колосок, речка, небо голубое, это все мое, родное, это родина моя, всех люблю на свете я!...:naci:
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю ЗАСЛУЖЕНУ карму.... наприклад, за жарти, допомогу, підказки..... якщо допис подобається, чи погоджуєшся з ним, а офтопити не хочеш.... не люблю карму за карму, карму за карму за карму (і тд)....
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Пупере, а де Ви тут бачили незаслужену карму? Навіть картинки і то треба їх пошукати. підібрати яка кому підійде.Я , наприклад, завжди підбираю. а не просто аби запостити.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Та не кажіть Особливо тєжко з картинками для наших хлопів: Левандівці кенони і мега-об'єктиви вже якось не солідно (певні цілий музей має ), в Ромка кави запас на пару років наперед, нє?
Відповідь: я люблю... я не люблю.... А шо? Спробуйте при швидкості нету 64 перерити весь нет, щоб знайти класну картинку) Люблю дотепних людей