Відповідь: я люблю... я не люблю.... і люблю, і не люблю, коли я закоханий..... з одного боку -- класно, метелики в голові і таке інше, а з іншого -- думаєш постійно про ту людину....
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Але якщо дуже сильно думати, то потім в тої, "другої" людини метелики в животі можуть бути, і таке інше, ага...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Он,тота поп-звізда Глюкоза співає: "Бабочки в моем животе - это любовь к тебе! Бабочки в моей голове - это после любви
Відповідь: я люблю... я не люблю.... ....."А я люблю пускать блинчики по воде канала Сен-Мортен, запустить ладонь в мешок с фасолью, люблю оборачиваться в темноте и смотреть на лица других зрителей, сломать сахарную корочку чайной ложкой, а ещё мне нравиться замечать детали, которые не видят другие ".....
Відповідь: я люблю... я не люблю.... якщо вже мова про сен-мартен, то припускаю, що це фраза французького автора.... чи ні? здаюся....
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю цей фільм, люблю одрІ тотУ, люблю музику до цього фільму....
Відповідь: я люблю... я не люблю.... А я люблю, коли перед вікном цвіте якесь деревце. Влітку так файно з відкритим вікном, затишно якось...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Я люблю лежати з Коханим на зеленій травичці і замріяно дивитися в небо Не люблю свій характер...