Відповідь: я люблю... я не люблю.... я мала на увазі повільний людей і безвідповдальних людей... це не означає, що вони мають це суміщати :D
Відповідь: я люблю... я не люблю.... А то як? Більше любите чи не любите нерозуміння. Я сьогодні згадала - що люблю водіїв (особливо тих, що за кермом впевнені і спокійні + не порушують правил) або просто їхати з кимось. Не люблю коли немає цілодобово води (я цього, напевне, найбільше не люблю у Львові).
Відповідь: я люблю... я не люблю.... ви колись сказали, що вважаєте мене суперечливим... так і в даному випадку... коли "дурника клею" -- хочу щоб не розуміли... коли "головою стіну розбиваю" -- не розуміють...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю людські дивацтва люблю гуляти під дощем. люлбю балет і класичну музику. люблю сидіти біля вогнища люблю дивакуваті речі вдягати, коли ніхто не бачить не люблю робити макіяж люблю повертатись додому сама не люблю коли охайненько складаєш навушники в кишеню, а вони все одно заплутуються не люблю, щоб хтось бачив мої сльози люблю, коли є підтримка не люблю День закоханих...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... я невірно зрозуміла, Андрійку! я подумала, що ви пчихати спеціально любите! оооооо: люблю коли я щось сприймаю не так,як інші очікували того, і це смішно... люблю імена Андрій, Зоряна, Ольга, Іван.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... нагадало казку про хлопчика, якого з"їли вовки, бо він занадто часто кричав "вовки" безпідставно краще не буду казати, що я не люблю, бо не в мене червоні злі очі :D:D:D
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю кататися на гойдалці!! люблю отримувати КЛАСИЧНІ листи укрпоштою люблю листівки із зображенням Львова
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю помаду на своїх губах не люблю короткі гудки в телефоні
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю коли замість гудків в телефоні грає тупа музика не люблю помаду з запахом
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю свіжонамальованими губами цілувати когось в чоло чи в щоку:D