Відповідь: я люблю... я не люблю.... а я люблю подусю... велику, мягеньку на пів ліжка люблю гроші в гаманці, бо є що тратити люблю іти кудась далеко щоб ніхто не спиняв і не треба було на роботу повертатись люблю коли всі здорові не люблю коли мені починають казати яка я не правильна, а он інші люди... та яка мені різниця до інших людей? он вчителі-мудреці самі досконалі? а ще я люблю дгузєй євгєєв :D:D паіґгать што лі?
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Я люблю початок весни - коли все починає зеленіти, пахнути по-весняному. Люблю їхати в маршрутці і роздивлятись вулички і будинки, на які не звертала раніше уваги.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... а я люблю дописи Lulu...так оригінально пише люблю передивлятись старі фото люблю старі книги не люблю коли немає на місці того, що повинно там бути
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Не всі повільні безвідповідальні. Є повільні дуже відповідальні.А є звичайні,просто дуже повільні. От,моя теща,приміром навіть повільно сидить...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Люблю запах лiсу, люблю сидiти на природi нi про що не думаючи, люблю багаття теплої літньої ночі. Не люблю неврівноваженість людей.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю музику Вівальді, особливо Пори року... особливо зиму,3 частину...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... А я себе не люблю за те, що дуже образлива.Чуть що . і зразу сльози на очах.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Нелюблю коли відповідають на пропозицію "не знаю"(ну не завжди звісно але). Люблю чіткі і зрозумілі відповіді.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Ги-ги... Читаючи тему,зловив себе на думці,що я отак люблю тещу діставати... - А що ви більше любите,салямі,"Татьянин день",чи Галю(меншу доньку)?
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Дітей я ще поки не маю, тож остнаій варіант відпадає. Середнє також, не студент я вже. Лишається салямі (хіба, якщо не враховувати дужки і просто Галю то треба подумати ) Люблю мистецтво з підтекстом(зі змістом, моралю, відчуттям) - музику, кіно, театр, книжки... Не люблю бульварну пресу.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Люблю...каву,цукерки "Мелодика",фантастику. А також салямі і гарну музику.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю романтиків, люблю людей з тарганами в голові.... не люблю тих, хто багато говорить... люблю і не люблю коли мене не розуміють...