Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю коли стоять за спиною і не люблю коли хтось тримається за спинку крісла на якому я сиджу а ще не люблю коли на мене дихають
Відповідь: я люблю... я не люблю.... О,і я того не люблю. Особливо у маршрутках, бє. Додано через 24 хвилини я просто ненавиджу працювати із людьми,які не напрягають свою голову думками. рррррр!!
Відповідь: я люблю... я не люблю.... А я не люблю, коли приходжу додому, а там повна хата народу, а посуд чекає на мене!!
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю довгі прощання..... говорити нічого не тре.... достатньо дивитися в очі.... потім ці очі будеш пам'ятати все своє життя.... якщо ж коротко: то це не прощання.... це говорить про те, що люди один одного не кохають по-справжньому...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... пригадалося зі школи "мама, а ты помниш ту девочку с красивыми голубыми глазами? ВОТ эти глазки!" люблю чорний гумор... іноді :p
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Не люблю,коли зникає інтернет. Взагалі не люблю,коли будь - що глючить або погано працює. Люблю,коли день стає довшим
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю оселедець під шубою, борщ, пироги не люблю брехню, підступність
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Не люблю цирку Додано через 2 хвилини Не люблю метушливих людей. Щось так багато "НЕ". Люблю кінець робочого дня Люблю,коли не треба поспішати і можна зробити щось незаплановане і приємне. Люблю тишу в церкві. Люблю небо.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... так, я цирк теж не люблю, і клоунів з фокусниками не люблю люблю бувати в Асканії Новій
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Не люблю,коли дзвонять і питають:"А хто то?" або "А куда я попала?". Зразу хочеться запитати:"А куди ви цілились?"
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Я тоді відповідаю "а ТО хто?" Люди такі дивні бувають. :D:D:D А часом на жарти переходили. Особливо мій тато це любив і брат.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... вінігрет з перцем не люблю "панібратщину", "колгосп" життєвий (коли моє-твоє і твоє-моє) - мені чужого не треба. люблю субординацію.