Відповідь: я люблю... я не люблю.... а я чомусь люблю бути на цвинтарі. там так спокійно. якесь дивне відчуття.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Це у мене сестра теж любить по цвинтарях ходити, У неї багато фоток з Личаківського. Що значить "любила"? Мег нікуди не ділася
Відповідь: я люблю... я не люблю.... я точно не пригадую але вона останнім часом від "гатічності" і "чорнушності" відходила.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю бувати на цвинтарі, дає багато корисних думок люблю ходити на Личаківський до татової мами і уявляти, ніби я її знала, розмовляти з нею і майже відчувати її присутність люблю стан умиротворення, який потім залишається у серці, як після реколекцій у мені тоді ніби тече ріка...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю танцювати коли немає нікого вдома і врубати музику на всю потужність
Відповідь: я люблю... я не люблю.... а я співати на всю потужність вдома. сусіди поки що відзивалися схвально. :rolleyes: добре, що у мене особняк,а не панельний квартирний будинок:radist:
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю годинник\градусник на головній пошті. 2 год. тому показував 1 гр. тепла. зара йду перевіряти ше раз скільки градусів.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Ти що, на синоптика готуєшся? А от я в тата люблю зранку питати, яка погода буде. Бо він у мене по хмарах і вітру вміє завжди прогноз зробити. І ще й цілу купу настанов дати, що одягнути і з собою взяти. Найбільше люблю туманні ранки (у Львові, щоправда, ними часто не насолодишся) і прохолодне, але свіже повітря. Не люблю спеки.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Я теж не люблю спеки, можу свідомість втратити Люблю одягати чоловічі сорочки не люблю вискочок
Відповідь: я люблю... я не люблю.... та я в гілці "Звичайний день" вихвалявся як зглупялем і приперся на англійську на 3 год швидше то тут "тонко" жартував, що йду ще раз на той годинник дивитися (англійська в географічному на Дорошенка). а в мене ще з дитинства виходило: теремпантурник не люблю як болить голова і шлунок.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... А зуби? От,я не люблю,коли мене взагалі шось болить. Ну,не переварюю.І всьо!