Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю страшенно людей веселих, з почуттям гумору (маю такого одного знайомого, що публіку просто приковує до себе і за 5 хвилин всі мало зі сміху зі стільців не падають) люблю свої кімнатні квіточки - то мої найщиріші друзі, які про мене все знають люблю туман, коли за вікном сіра маса і тягне на меланхолійний настрій
Відповідь: я люблю... я не люблю.... було в мене улюблене місце у бабці на селі у неї в хаті була одна зала, передбачалося, що то буде банкетна, але дід помер, коли мені було 2 роки, бабця більше ніколи заміж не вийшла і кімната залишилася пустою там була тільки одна мешканка - квочка, що курчат висиджувала і я туди співати ходила :D:D:D там такеее було ехо а потім сусіди хвалили, як я співаю і сусідський хлопчик звернув на мене увагу і ми разом танцювали на весіллі ех, романтика, спогади... бабуся своє обійстя вже продала і хоч я не любила на село їздити, деякі спогади з тих проведених у бабусі днів дуже люблю...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... О, так! Є що згадати... Додано через 3 хвилини добре співати у путню, або у студню.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... У путню не пробувала. А в студню цікавіше дивитися, ніж співати. Люблю воду з криниці.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю згадувати бабцині слова зв'єжи чупер і не ходи як фльора в нас вродивси хлопчик-цюра глипни на зеґарок бери рискаль і путню, йдем копати бараболі
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю слухати одного знайомого: але нинька темно... я через пасвиско не піду, вчора м йшов через пасвиско, зашпортавсі за камінь, то ми палец став як нарта - догори....
Відповідь: я люблю... я не люблю.... А я люблю згадувати свого діда. Для мене і багатьох інших він був просто легендарним. І уявляю собі, що ми з ним знову разом і немає смутку навколо, немає турбот. А є тільки тепло і душевна атмосфера любові і радості. Люблю мріяти і повертати у пам"яті минулі дні...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Питаю: -Ґєню, куди йдеш? - Та во йду шєбу купляти... -А шо сі стало? - запитую. - Та во м їхав на своїй Ниві... а було темно... а їхало то жи траву коси... і втрило ми на шутер і шєба пукла.... Додано через 2 хвилини багато втратилисьте... ой багато....
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Мій дід помер, коли мені два роки було. Тато розказував, що я просила "не закопувати мого дідика, бо він дихати не зможе". А інший дід мені чужий, на жаль. Не люблю, коли рідні гірші за чужих...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... А я люблю Львіський Форум і всіх хто тут п'є каву,але вже дуже хочу спати(вже навіть кава не допомагає)і тому йду любити свою подушку,ковдру і чоловіка.Всім па-па.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Люблю, а інколи дивуюся оперативності, коли відсилаю повідомлення на форум, а воно тут же попадає в іншу тему і приходить повідомлення: Ваше повідомлення перенесено. підпис: Ліля Романова.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Міняти аватарку на бджілку? Хтось мені вже казав, що другого такого волонтера мартіні ще би довелося пошукати. :D:D:D Люблю, коли Мих мені відсилає автоматичні повідомлення без жодного слова від себе. :D:D:D
Відповідь: я люблю... я не люблю.... а то шо би сь ти знали як приємно отримувати ПП, з текстом, де пише, шо шось там вам видалено.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... :D:D:D Та я теж такі отримую. Левандівка такі повідомлення мені теж "з повротем" часом відсилає, але з приколами зазвичай.