Відповідь: я люблю... я не люблю.... Де Левандівка і його оркестр??? Черешенько, ура! Люблю, коли роблять приємні несподіванки.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... А я люблю повертатися, особливо додому. І люблю очі мого тата...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... скажу чесно: ваші дописи мене дивують... хоча... мабуть, що це мої дописи зараз дивують...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Я вважаю, що добре, що не залишають байдужими . Оскільки ми з Вами однозначно дуже різні люди, то це цілком нормально.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Менi сьогоднi пiдступний бос дав хитродупу щорiчну оцiнку. Не люблю свого боса!
Відповідь: я люблю... я не люблю.... хороший допис. +1 Додано через 1 хвилину а я люблю свою босиху... хоч вона і думає, що ненавиджу... "молодо-зєлєно" і ніц тут не вдієш...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю нову рекламу Ахе. "... любий розкажи ще про компютери..." :D
Відповідь: я люблю... я не люблю.... прошло сто років і нічого не змінилось... чехов написав вишневий сад в 1903... поставили 1904... дуже-дуже люблю ні! обожнюю "вишневий сад"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю вірші Ліни Костенко люблю гарну музику люблю ехо у гуртожитку,коли сиджу на сходах з гітарою