Відповідь: я люблю... я не люблю.... Це не просто новий правопис. Просто деякі філологи мають свої принципи. Я постійно так пишу. Невже ви лише зараз помітили?
Відповідь: я люблю... я не люблю.... НЕ ЛЮБЛЮ, КОЛИ В ТЕАТРІ НЕ ВИМИКАЮТЬ МОБІЛЬНІ ТЕЛЕФОНИ. ЦЕ ЖЛОБСТВО.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю. Ні,,.ненавиджу електричку!Знову їхати з дому, знову тягнути важку сумку
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Та бачив, але не хотів оффтопити на інших гілках. А тут якраз в тему Я 5 років ненавидів електричку. А тепер люблю
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю коли: кажуть "на Україні" ходити в гості і гостей на Різдво коли гості нічого не їдять пишуть довгий текст без абзаців банять дихають в спину пустка в душі і глові безлад на кухні створений не мною, але розгрібати мені чоловік дарує прогнозований подарунок ввечері після роботи тиснуться і хамлять у громадських місцях запізнюються Люблю Різдвяні фільми, колядки, атрибутику і настрій запах кави розкидані іграшки гаряче молоко без шкірки додавати карму фото Левандівки дописи Лілі (тої що Романова), Капітана і Кози-Дерези файні книжки сонце зранку у вікно розпаковувати посилки пиво з друзями пісня під настрій
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Люблю консервовану кукурудзу, з магазину "Lidl", 45 центів баночка на 300гр.... але свіжовідкриту. За один присіст з"їдаю всю...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю випити шклянку (а то й дві) свіжого грейпфрутового соку жити без того не можу
Відповідь: я люблю... я не люблю.... в нас коли хтось новий приходить і забуває вимкнути телефон, а він задзвонить коли отець казання каже, то отець Роман каже: - О! То певно з Раю дзвонять! Напевне щось важливе! Більше ніхто не залишає телефон включеним Додано через 50 секунд бо воно корИсне для здоровлі і жир спалює, хоча що там в тебе є до палення :cowboy:
Відповідь: я люблю... я не люблю.... ше троха є люблю себе пильнувати (колись не любила, але результат тільки тішить)