Відповідь: я люблю... я не люблю.... Оооо... Це так! Особливо, коли не навчають, а ПОВЧАЮТЬ. Нудить . От тут читав в якійсь темі поради деяких форумчан автору-початківцю щодо написання книг. Бе-еееее...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... то залежить від тону викладу я завжди любила викладачів, що ставилися до студентів нарівні і не розуміла тих, що конче старалися доказати, що студенти - то мурашки
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю вчитися! бо навіть якщо подобається предмет то закидають купою такої документально-бюрократичної фігні шо забуваєш шо і до чого ну до загального настрою-не люблю змій гадюк (ну бридко якось...чомусь)
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Всі наші "люблю","не люблю" мають давні корені,з дитинства. Скажімо я не люблю змій,бо колись побачив кубло гадюк в нас в садку(в Теребовлі). Мені було років 5 і я дуже налякався... А деякі "люблю","не люблю" мають ще глибше походження,мабуть на генетичному рівні.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... найцікавіше що крім п. пупера який запропонував цю гілку ніхто (ну крім хіба що найближчих) у нас ніколи не питає що ми любимо, а що ні.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... я також.. коли вчився у політесі, мене вразив високий рівень викладачів, хоча не всіх....
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Не люблю бути в гостях, а ще більше не люблю, коли мені про це нагадують...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... для мене тон не залежить... не піддаюся емоціям, головне - результат, користь.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... для мене важливий, на жаль були такі викладачі, що до них на виклади треба було із сірниками приходити, аби не заснути, так монотонно читали я завжди живо викладаю, тоді зовсім інша атмосфера коли мала творчий вечір, то теж його так укладала, аби люди не поснули були лише позитивні відгуки люблю, коли є контакт з авдиторією
Відповідь: я люблю... я не люблю.... свята правда. Приклад з життя. У мене був конфлікт з двома міліціонерами. Я з ними гостро поговорив і вони були злі на мене. При черговій сутичці, один з них каже: -хочеш ми тебе провчимо. -хочу, я люблю вчитися - відповідаю... -добре, але то буде завтра, добре? -а шо, школа сьогодні не працює? - питаю... вони чуть не пукли від злості, не вміють викладати, а беруться... ніяких позитивних емоцій....
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю згадувати про навчання у універі Франка... не люблю спогадів про школу...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Люблю подорожувати залізницею, футбол, вишиванки, дивитися на море в будь-який час доби, людей із почуттям гумору, люблю усміхнутися дитині, яка з цікавістю дивиться на тебе
Відповідь: я люблю... я не люблю.... я також, особливо перенс: переносиш слово, як в голову взбреде, ну нє?
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю запах лаку для нігтів не люблю, коли не можу нічим зарадити людині