Відповідь: я люблю... я не люблю.... ну, це ви вже перегнули я вас хоч раз забанила? не люблю безпідставних звинувачень Додано через 1 хвилину сподіваюся, це жарт така вже та Лілька погана, страшне... :D:D:D
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю сумбурні ранки не люблю, коли надворі -20, а на вітрі -28 у таку погоду почуваюся птахою, що забула вилетіти у вирій...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Люблю анекдоти. Приходить відвідувач у грузинський ресторан, питає офіціянта: -чим порадуєте? -вєрмішель, запєканка, компот. -а, что-нібудь острєнькоє? -єсть! Кінжал в ж@пу.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... ну звичайно жарт не погана і не страшна....така як хтось вже писав ...Чертовка)
Відповідь: я люблю... я не люблю.... то у мене ранок поганий, не звертайте уваги подивилася на вашу аватарку гарний засіб для підняття настрою на форумі не міняйте люблю життєрадісних людей
Відповідь: я люблю... я не люблю.... вже скільки разів хотіла змінити . та щось рука не піднімається у мене навіть коли поганий настрій я стараюсь, щоб на оточуючих це не позначалося.Люди ж не винні)
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю день здачі іспиту - можна відпочивати і нічого не робити аж до наступного ранку. а потім знову сідаєш готуватися... люблю отримувати п"ятірки
Відповідь: я люблю... я не люблю.... за болонським процесом взагалі шкала оцінювання стобальна: від 85 до 100 - це колишня "5", або А. у мене таких абсолютна більшість... діло йде до червоного диплому а в школі були 12-ки. в атестаті у мене таких 2: з української літератури і з зарубіжної літератури. решта - 11 та 10. Додано через 53 секунди 10 одна - з хімії
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Я буду пильним... зуби акули у мене асоціюються до людських, які підпиляні до протезування....
Відповідь: я люблю... я не люблю.... :D:D:D:D:D Додано через 1 хвилину Хммм люблю смачне м'ясо i вино. Не люблю коли менi розказують як треба жити. "Не учiте меня жить, лучше помогiте матерiально"! Додано через 2 хвилини А змiй, я просто боюсь.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Та то просто жах - не досить того що провокатор то щей змійок любить. :p Додано через 1 хвилину А я ненавиджу коли людина старається будь яким способом викликати до себе жаль. Фе... мене від них нудить. Жаль це фальшивість.