Відповідь: я люблю... я не люблю.... 1000% і по першому і по другому. Руде волосся (дівчаче ) то як на мене гіпнотичне знаряддя! Додано через 3 хвилини вперше мушу не погодитися. не любити Вас... важко...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... О, маюнко, вчисі... Додано через 35 секунд оце правильно, все вміру люблю розсудливість та поміркованість дуже люблю самоконтроль
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю снігову кашу під ногами, промоклі ноги, коли рвуться колготки, ламається манікюр люблю спати в дощову погоду або гуляти під дощем
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Люблю дивитися передачі Наталки Сопіт по 5-му, чарівна дівчина (руденька ) і чарівні її слова в телепрограмах.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... у вас п. Мих рвуться колкотки від щетини коли ви граєтеся у розбійника?
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Да, Ліля, Ви дієте отрезвляюче, шокуюче іноді, самоконтролююче, взбодруюче серед сонливого царства форумчан.... з Вами неможливо розмовляти дрімаючи....
Відповідь: я люблю... я не люблю.... цікаво, з ким ви, пане миху, дрімаєте, розмовляючи?.... зі мною, чи що?...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... нє, то не того я люблю провоковути і шокувати особливо у живій розмові