Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю гарячі бутерброди, коли сир плавиться на канапці, і розтікається по ній
Відповідь: я люблю... я не люблю.... руде волосся у дівчат (сама фарбуюся) і чорнобривих хлопців. а поєднання - пара рудої чорнобривого
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Люблю свіжоспечений хлібчик з такою хрумкою-хрумкою скоринкою. Няяяям. І ще свіженький круасанчик. Пояснення: нині я просто зраненька заїхала в місцеву пекарню і накупила свіжесенької випічки.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... якщо сказано:"люби ближнього свого як самого себе", то щоб любити ближніх треба спершу себе любити. сьогодні я себе ненавиджу...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... :shy: :shy: :shy: я говорила про своє внутрішнє "я". то було вчора. вчора я себе не любила. але вже 0:00. і сьогодні я себе знов люблю:D Мих сказав би:"от вже ці кобіти"...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Але ж у тому й весь смак гілки. Так її не забудуть. І так можна передати теж настрій певної хвилини. не люблю ще й коли кажуть гривнів, замість гривень Додано через 9 хвилин Нє, то не кобіти, то дівчєта. Маюнко, не бери дурного до голови, а тєжкого до рук. Є ще інша версія, але писати не буду.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... :D :D :D люблю сміятися із абсурдності власних висловів. люблю, коли у мене хороший настрій. люблю під час сесії слухати важку музику. не люблю, коли до іспиту залишається 20 годин, а переді мною ще купа всього неповтореного... як зараз не люблю іти з лф, коли не хочеться
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Не люблю, коли бачу що написав або зробив щось дурне і виправити вже неможливо.