Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю та ні просто обожнюю композицію є.гришківця з групою "бигуди" "зелёные глаза" з останнього альбому "секунда":radist:
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю, коли під час сну дзвонить телефон...не люблю все ідеально прибирати, не люблю тупих жартів люблю дощ, осінь, романтичну самотність, люблю руде волосся...і чорнобривих хлопців
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю на сон вимикати в телефоні звук і вібросигнал - хай дзвонять і далі собі... люблю розумних хлопців. не люблю стереотипів.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Байка «Не люблю…» …брехню, коли хворіють близькі, грип, коли чекав з нетерпінням вихідних, а погода підвела; запізнюватись, лицемірство і зверхність, перебої водопостачання, іржу, неродивих керівників і працівників, паперову волокиту, пусту та нікому непотрібну роботу, мізерну зарплату, безробіття, халявщиків і альфонсів, пересолену їжу, черв’яка у яблуці та малині, волосину у їжі, костей у рибі, коли топиться морозиво, збігає молоко на плиті, гіркого чаю, шкірку від молока, неперебрану гречку, перепалене насіння, сире м'ясо, варену цибулю і селеру, кісточки у варенні, як і їхнє «перемивання», спрагу, брудні руки та вікна, затоптане взуття у транспорті, довгі черги, метушню, відвідини стоматолога, приколів і уколів, ходити по аптеках, валятись у лікарнях, засохлої землі у вазонах, бур’яну на городі, продажних душ, посередників, хабарів, телефони екстрених служб, короткі гудки, коли абонент поза зоною досяжності та відсутнє покриття, червоне світло перехресть, стояти у корках, сигнали позаду, смугасту палку, дурнів, дальнє світло в очі, пробите колесо, ями на дорогах і стан покриття, пішоходів-смертників, ДТП, подорожчання пального, коли щось виходить з ладу, відносин без взаємності, завислих питань і листів без відповідей, невизначеності, зачинених дверей до кого прийшли, зламаного олівця та ключа, розбитого посуду і дзеркала, потопу, ремонт сусідів )), свят без подарунків, тост «на коня», плям на скатертині, неробочої гірлянди, розбирати і виносити з дому ялинку, самотності, прощатись з померлим, похорони, війну та насильство, геноцид, терор, націоналізм, коли вдають, що не розуміють твою мову; безпорядку, показуху, попсу, фонограми, порвану струну, розстроєну гітару тощо, тиху музику, моно, фальшивих нот, Агузарову, Дім-2, плоский гумор, рекламу, перездачу іспитів, гадання та ворожіння, гороскопи, ніч без зірок, Сонячне затемнення, неосвітлені вулиці, вставати надто рано, швидкоплинний час, повертатись з відпустки )), проводжати близьких, розлучатись з друзями, тепле пиво, кисле вино, солодкий чай, холодну каву, опіків, чистити рибу і цибулю, сліз, солодких і затхлих парфумів, тупе лезо, беззубого гребінця, стару пресу, плітки, папарацці, відсутності фотокамери при цікавому сюжеті, борги, брудну клавіатуру і сніг кінця зими, топлену снігову кашу, болото, обрізані крони дерев, тріщини на стелі та у стосунках, «пожованих» касет, царапані диски, «пальців» на дисплеї, глючні програми, коли мало пам’яті і місця на харді, лімітований та відсутній Інет, чвари на форумі, Dial-up, спам, троянів, вірусів, черв’яків, цвіркунів і слимаків, садистів і збоченців, інтеграли, логарифми і таку ж лінійку )), тригонометрію, крайнощі, депресію, пірсинг і тату, втрат і розчарувань, образ, влізти у пофарбоване, сигарет, наркотиків, алкоголізм, похмілля, безкультур’я, сутулість, хиляків, жирові «запаси», чоловіків у спідницях і «маминих синочків», казарму і нари, протоколи і суд, краж, мастику до підлоги, «мильні» опери, надмірних жестів, тупі серіали та сценарії, бездарних акторів, плагіат, коли діти ще не сплять, а треба )), любов без взаємності і як роботу, зраду, прогулів і загулів, пригод «на свою голову», довіряти парашут аматору, затягнутих вузлів, коли позичили і не віддали, розсіяних, порваних книжок, коли догорає свічка, «вмирає» зарядка, самотність, прощання… P.S. Респект тим, хто мав терпець це прочитати )))
Відповідь: я люблю... я не люблю.... миху, оцього хлопця знаєте? приблизно так і ростуть Додано через 1 хвилину і я страшенно не люблю стереотипи особливо, коли доводиться з ними боротися Додано через 8 хвилин Прочитала. не люблю, коли все скидають в один мішок
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Люблю читать, особенно научную фантастику. Не люблю фанатиков всех мастей, даже если по некоторым вопросам с ними совпадаю. Не люблю врать. Легче получить по шее, чем соврать...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Мені шкода, але це не мішок (( Краще так, аніж пригадуючи дописувати в постах. До того ж, це не лише слова та гра в "люблю, не люблю" - це життя, і погодьтесь, більшість з цього зійдеться у кожного, от лише виклад, методика є своєрідною. Такий жанр в літературі теж є.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... а є таке поєднання? Додано через 1 хвилину та я хлопцями не цікавлюсі - о!
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю коли дуже голосно говорять, сваряться, коли щось не договарюють, не люблю переробляти вже зроблене, не люблю запах поту, коли воняє у когось з рота , не люблю бомжів