Відповідь: я люблю... я не люблю.... а я люблю час-від-часу борідку відпустити..... кілька разів відпускав "мушкетерську".... приїхав до себе "на дачу", зі мною першими почали бабці вітатися.... потім мені розповіли, що вони думали, що я -- новий "батюшка"....
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю боятися вже раз писала.. п.с. у моїй кімнаті за вікнами ще закритий балкон
Відповідь: я люблю... я не люблю.... я то зауважив з аватора - разом з вовчиком.... доречі, у нього що, зуби болять?
Відповідь: я люблю... я не люблю.... ні. йому холодно він іде до раю дорогою хуртеч і снігових завалів
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Люблю сюрпризи. То глюки не Вашого, а електронного словника. "Пренебрежительный" - зневажливий "Снисходительный " - поблажливий
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Не люблю самодурів, скептиків, пустословів, хвальків та інших дураків. Поважаю цілеспрямованих в позитивному напрямку людей. Люблю тих, від кого йде тепло і світло.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... напрклад авто пролетело повз, розбризнуши калюжу в метрі від... ну чим не пригода, нє?
Відповідь: я люблю... я не люблю.... а я автодорожню службу.... Додано через 6 хвилин у кого? і шо то таке?
Відповідь: я люблю... я не люблю.... як то? у свого коханого то таке, коли крила ростуть від почуттів
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю крутитися на бігуді або заплітати косички люблю бути з кучерявим волосся або з таким що ніби косички плела