Відповідь: я люблю... я не люблю.... ще й до того довго собі сушать мізки, як то той сюрприз зробити. також не розумію таких екранних американських сюрпризів (ну там вечірок і т.і.)
Відповідь: я люблю... я не люблю.... то цілком інша тема про той сюрприз кожен знає, але чемно вдає, що не здогадується (офф! якось запросили мого чоловіка на таку вечірку. було то, як тільки приїхали до Канади. ну він чемно подякував за запрошення імениннику, коли зустрів його випадково на коридорі. іменинник посміхнувся і так само чемно зауважив, що "то взагалі-то таємниця :D:D:D) про таке українській господині тільки мріяти поки на той ДН наробишся, то вже ніякого ДН не хочеться перше наробитися до, а тоді наробитися після о! терпіти не можу свій ДН завжди мрію заснути увечері 28 і прокинутися вранці 30 єдине що люблю на свій ДН - це вітання на форумі читати
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю як до мене відносяться зневажливо (по рос. снисходительность - завжди думається про це слово. воно для мене ще гірше ніж зневажливо )
Відповідь: я люблю... я не люблю.... хм. відкриваю електронний словничок ПроЛінг набираю снисходительность і пише, що воно походить від пренебрежительный - зневажливість. але це так не по суті. не люблю цієї зневаги
Відповідь: я люблю... я не люблю.... бо нашо? невже хтось любить сюрпризи? я знаю лише таких, хто їх любить робити нині вже на одного більше Додано через 1 хвилину ясно, значить то глюки мого внутрішнього словничка
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Як то? То ж бридота... Якщо звичайно маюнка мала на увазі щетину. Я теж не люблю колючих, особливо як цілуватися лізуть... Тата завжди кактусом називала. Не люблю щетину.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Гм.... вік живи - вік учись.... а я всю дорогу думав, що навпаки....
Відповідь: я люблю... я не люблю.... А мінуса нема. :no: Я щетину люблю, якщо вона комусь пасує. Але цілуватися не пущу. Шкіра ніжна. :D:D:D
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Ну, в мене в чоловіка манія бороду запустити, то часто зі щетиною ходить (надія останньою вмирає). І всі друзі його "коли запустиш бороду?" Ну, як каже, що жінка проти і тоді буде целібат, то вони тіко співчутливо головами махають. :D:D:D От бородатих не люблю. Най си чужі будуть бородаті. Але все одно, бородатих не люблю.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... останнім часом люблю в чай додавати сік..... наприклад, яблучну "мрію", або ананасову.... не такий гіркий.....
Відповідь: я люблю... я не люблю.... А я не люблю відпускати бороду... Більше тижня ніколи не міг витримати. ЗІА,що,він(Ваш чоловік)- православний священник?Чомусь,тільки батюшки бороди носять...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Та ні. То лиш римо-католицькі священики мають бути виголені. :p До речі, типове сприймання для деяких греко-католиків. Он подивіться на монахів-студитів. Там усі бородаті. А студити - твердиня нашої традиції. Але щоб то не був оффтоп. Не люблю, коли на когось дивляться тільки через призму віку та вигляду, бо ці речі мало говорять про людину.