Відповідь: я люблю... я не люблю.... Мабуть є такі, що не люблять! А може лиш говорять, що не люблять!
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Не люблю підлості, зрадництва, меньшовартості, звинувачування у своїх негараздах інших... Ну і ще багато чого не люблю.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Я також не люблю підлості та редисок! Додано через 2 хвилини Підскажіть, що означає КАРМА, бо я щось не можу зрозуміти?
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Я люблю, коли мій коханий чоловік допомагає мені готувати Люблю прогулянки вечірнім Львовом, посиденьки у заташних кав'ярнях Люблю гарненьки сумки та всілякі аксесуари ну і ще багатенно всього
Відповідь: я люблю... я не люблю.... коли ви побачите біля слова "відповісти" :y: :n: -- це буде одкровенням!....
Відповідь: я люблю... я не люблю.... я люблю слухати хорошу музику: нову і добре забуту стару не люблю, коли мерзнуть вуха
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Не люблю лукавих, високомірних людей Не люблю нещирості Не люблю, коли мій чоловік намагається бути занадто добрим до "деяких" людей Не люблю, коли у мене поганий настрій Не люблю, коли я така злюча, як зараз
Відповідь: я люблю... я не люблю.... :agree: я взагалі багато чого не люблю, але приходиться миритися. я не люблю кави, але наполягає. я не люблю американських гірок. проте є маса цікавих речей, які я люблю: книги, гарячий шоколад та ін.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю (зрідка) шокувати..... по-доброму.... в дитинстві любив настрашити маму, "гавкнувши" з-за рогу, вона за серце -- правда -- хапалася..... зараз люблю інколи робити сюрпризи...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... страшенно не люблю сюрпризи і завжди довго ображаюся на тих, хто мені їх робить...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... приїдеш колись до львова -- я на тебе "гавкну" з-за рогу... (жарт)
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю робити подарунки люблю одержувати подарунки не люблю запізнюватись
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не смішно. можу відгавкнутися... :p Додано через 45 хвилин чому людям видається, що сюрпризи то так неймовірно суперово?
Відповідь: я люблю... я не люблю.... залежно які сюрпризи..... сподіваюся, що мої нинішні сюрпризи нікого до сказу не доведуть.....
Відповідь: я люблю... я не люблю.... я взагалі сюрпризи не люблю і винятків нема просто комусь швидше його/її сюрпризи вибачаю