Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю конфлікти... ніякі і не люблю, коли мене неправильно розуміють не люблю оправдовуватися
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю розуміння люблю полінуватися іноді люблю сутінки не люблю сесію
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Тримайся! Будеш любити час після сесії. Я завжди любила початок навчального року, коли усе поволі розкручувалося...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю коли болить найбільше не люблю прокидатися від болю люблю перші хвилі після того як біль вщух або ще люблю коли прокидаєшся зранку (після важкої ночі в сенсі болю) а воно-бах і ніц не болить...і тоді навіть боїшся порухатися...щоб знов не почалося....
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю душевную боль. А когда душа болит, то люблю физическую И ещё не люблю неопределенность, когда не знаешь что сделать в данный момент и можно ли вообще писать что-либо, или лучше воздержаться дабы не навредить?
Відповідь: я люблю... я не люблю.... аналогічно... не люблю сутінки!.... страшна пора..... недаремно є серіал "сутінкова зона" -- час напівправди-напівбрехні, напівістини-напівфальші.... якщо день є "Божий", а ніч -- нечисті, то сутінки -- МЕЖИЧАС....
Відповідь: я люблю... я не люблю.... ото так завжди тільки події в книжці починають цікавішати як треба кудись бігти... ото як в дитинстві-тільки в гостях нормально познайомишся з дітками...тільки знайдете компромісний варіант стосовно гри...як вже треба йти додому... от не люблю я такого
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю працювати вночі. коли всі сплять, в квартирі тихо-тихо,у мене тоді прокидається натхнення не люблю коли вода капає з погано закритого крану, я навіть чую коли в сусідів краплі падають ...кап! кап! кап!
Відповідь: я люблю... я не люблю.... :ninja: Прочитала що народ не любить , і можу підписатись під половиною слів! Найбільше не люблю хамства та злих людей! Будьте добріші і ввічливіші, бо куди не зайдеш, всюди нахамять!А, найбільш не люблю савдеповські магазини та продавщицььь! І, до Речі не люблю теплу подушку, маю також три!:radist: Люблю гарну погоду, якісну і смачну їжу, розумних і приємних людей, маму, дітей та багато різних позитивних речей!О,люблю гроші і гарні речі!