Відповідь: я люблю... я не люблю.... Люблю стан, коли відчуваю, що тіло - це не я, а лише мій засіб впливу на матеріальний світ !
Відповідь: я люблю... я не люблю.... і я люблю самотність особливо люблю на самоті подумати, а часом трохи помріяти і аби весь світ мене не чіпав
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю бути в дураках, коли критикують за спровоковану відповідь, яка фактично не відповідає гілці.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю розмови із відвертими співбесідниками не люблю боятися, вагатися, не знати чого хочу
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю лишние расшаркивания, мансы... люблю прямые ответы, пусть и неприятные
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Полковник в тому "прєуспєл". Прямо вказує дорогу. В.... і на....
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Заметьте, что не всем подряд. Только тем, кто заслужил. Я тоже люблю Лилию Вот только с Полковником я бы не горячился
Відповідь: я люблю... я не люблю.... І я Полковника люблю... :shy: Додано через 9 хвилин Взаємно... Ой, ну вже завстидали мене... :shy: :shy: :shy: :shy: :shy: Думала, віджартуюся, а не вийшло. А якщо серйозно, то Я взагалі весь форум люблю... :shy: