Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю свят в сенсі загальносвяткованих от коли якось несподівано зустрінемось з товаришкою і вже свято для мене свято то випадковість
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Не люблю, коли раптом закінчується жасминовий чай, а я новий забула купити...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю, коли життя летить мов коні... а воно ніби з прискоренням: тижні, як дні, дні, як хвилини... чуть помєдлєнєє коні, чуть помєдлєнєє...(Висоцький) Нема коли зупинитися і просто подумати, чи оглянутися. Темп шалений.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... інтернет достатньо швидкий, але якби-то інтернет, то життя таке. Були ж часи, коли все йшло повільно-повільно... Напевно я мало віддихаю...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Просто розуміння життя більше... То для дітей повільно йде. І для тварин.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не тільки то... просто тре трохи поборотися за свій вільний час, який у мене крадуть... краде мобільник, краде робота, обовязки, гості, знайомі, кожен по троху....
Відповідь: я люблю... я не люблю.... сам новий рік не дуже полюбляю, проте люблю 31 грудня. в цей день особливо відчуваєш потік часу і його швидкість.
Відповідь: я люблю... я не люблю.... терпіти не можу, коли мені наказують...... (здається ще не писав) тому в армії не був..... не знаю як у тебе, а мене ХОДИЛИ різні....
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю свята тільки через те, що якщо їх святкувати не так, як звикла, то час тягнеться, мов жуйка на розпеченому асфальті
Відповідь: я люблю... я не люблю.... приходите на роботу, а там... сюрприз.... Василія і свято продовжується... Лулу, не робота красить людину, а людина роботу.:ninja:
Відповідь: я люблю... я не люблю.... :D :D :D :D але... не люблю п"яних артистів на сцені!!!!!!! :cool:
Відповідь: я люблю... я не люблю.... н е п р а в д а :ninja: не люблю коли діти кажуть батькам щоб більше не водили їх в той театр бо там вовк або заєць п"яний