Відповідь: я люблю... я не люблю.... А мені ваш подобається, в ньому відчувається так сказати мистецтво...
Відповідь: я люблю... я не люблю.... люблю чорне та біле - у всіх розуміннях, люблю сутінки - у всіх розуміннях
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не любюлю коли мене вислуховують, потім кажуть ні (перечать, заперечують) і далі говорять мені все те, що я перед тим сказав. І можете собі уявити таких кадрів повно!
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Не люблю мрячної погоди, не люблю холоду. Люблю щоб світило сонечко. Не люблю хамства і наглості, бесцеремонності, сильної самовпевненості. Люблю ретельність у всьому. Не люблю зранку вставати. Не люблю тушеної капусти, не люблю буряка у будь-якому вигляді, не люблю варені цибулю й моркву. Люблю мясо(у всіх виглядах), печінку, мариновані гриби, пармезан і жарену картоплю(або фрі). Люблю пиво. Не люблю великих подушок і твердих ліжок. Люблю футбол, формулу 1, та й багато що зі спорту. Не люблю різні реаліті-шоу і мильних опер. Люблю веселі компанії, але де більшість - друзі і знайомі. Не люблю коли людина намагається з себе щось показувати (будьте проще, и люди к вам потянутся). Ось так, не знаю чи все в тему))))
Відповідь: я люблю... я не люблю.... теж таких не люблю люблю Новий рік і не люблю своє ДН, чомусь завжди хочеться плакати..
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Як казав мій один хороший знайомий - ДН тупе свято, з кожним Дн ти стаєш на рік старішим, і ще й чомусь маєш тому радуватись)))))
Відповідь: я люблю... я не люблю.... не люблю, коли сестра довго не відповідає на телефонні дзвінки, я їй поді пишу, чи не знає вона на хрена козі баян? Та з іншої сторони я сама ж така:shy: , у нас це мабудь сімейне
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Я не люблю, коли в переписах пляцків і тортів складники в грамах/кілограмах/літрах/мілілітрах виписують. Мені легше, коли все вимірюють шклянками і ложками. :shy:
Відповідь: я люблю... я не люблю.... Я люблю свята.Святковий настрій,очікування чуда. Я не люблю свят.Застілля,важкість в шлунку,вимушене безробіття через свята)